Glavni » general » Pregled Zainovog mobilnog portala, Z-zone

Pregled Zainovog mobilnog portala, Z-zone

general : Pregled Zainovog mobilnog portala, Z-zone

Zain Nigerija je nedavno obnovio svoj WAP / mobilni portal, preimenujući ga u "Z-zonu". Portal portala je svijetla, privlačna i dobro postavljena. Uz crnu pozadinu i šarene gumene veze, Z-Zone je preglednik.

Početna stranica povezuje sportske veze s Hot Picks, Religious, Melodije zvona, vijesti i sport, Igre, Wallpapers i animacije, Videozapisi, povratne informacije i još mnogo toga.

Koliko ja mogu reći, sve što je dostupno na Z-Zone portalu je komercijalno. To znači da morate platiti za pristup njima. Naknade se odbijaju od vašeg razgovora, što je briljantno i izravno. Nakon što odaberete određeni sadržaj koji želite, postoji opcija prihvaćanja za naplatu. Kada kliknete "Prihvaćam", naknada se oduzima od vašeg računa i prikazuje se preuzimanje ili stavka.

Ne postoji ništa komplicirano za Z-zonu, a mehanizam kupnje je jednostavan nakon što odaberete dijeliti sa svojim novcem.

Postoji, međutim, jedan aspekt koji je pomalo neugodno - navigaciju. Evo scenarija: ako želite pročitati novinsku stavku, potrebno je pet (to jest pet) klikova na jednu početnu stranicu da biste došli do stranice na kojoj se prikazuju informacije:

Kupit ćete sadržaj od Zaina za cijenu od 20 NGN. Kliknite "Prihvaćam" da biste nastavili.

Ovisno o ionu što želite, to može zahtijevati više od tih pet koraka.

Pet stupnjeva je malo previše, po mom mišljenju. Možda Zain može ponovo raditi na plovidbi kako bi udovoljio podkategorijama? Na primjer, u odjeljku Vijesti i sportovi na početnoj stranici može biti neorganizirani popis potkategorija. To automatski smanjuje korake od pet do četiri.

Također pročitajte: Ovaj novi Xiaomi Qin 4G značajka telefon je AI-powered (Xiaomi Qin 1s)

Ako se dosljedno provodi kroz različite izbornike, pretplatnik ne bi trebao morati kliknuti preko više od tri izbornika kako bi došao do većine stavki.

Provjerite Z-Zone na svom telefonu negdje na wap.ng.zain.com.

Preporučeno
Ostavite Komentar