Glavni » general » Pregled: gledanje lokalne televizije na Bamboo D700

Pregled: gledanje lokalne televizije na Bamboo D700

general : Pregled: gledanje lokalne televizije na Bamboo D700

Jedna od jedinstvenih prodajnih mjesta tableta Bamboo D700 sa sustavom Android je njegova ugrađena mogućnost da korisniku dostavi zemaljsku televiziju. Na engleskom jeziku: možete ga gledati na lokalnoj televiziji bez potrebe za internetom ili vanjskom antenom. To me zasigurno odmah zanima. Imamo Bamboo D700 preglednu jedinicu u Kući Mo i mi ga stavljamo kroz svoje korake. Kako se to radi u stvarnim uvjetima života?

Za početak smo bili u mogućnosti pristupiti Mitv, TVC, ONTV i Galaxy TV u području Ojoda na kojem djelujemo. To su postaje koje se nalaze na normalnim TV kutijama na istom mjestu. Mislim da je zanimljivo da smo u velikoj mjeri dobili pristojan prijem bez potrebe za vanjskom antenom. Traženje dostupnih postaja je jednostavno. Vrlo je malo postavki za TV aplikaciju, što je dobra stvar. Nije baš puno zbuniti ne-geek. Volumen je adekvatan i nije problem.

Zaslon Bamboo nije strašan, ali nije i divan. Isto tako, TV aplikacija može biti bolje dizajnirana i izmijenjena kako bi se bolje iskoristila prostor na zaslonu. Kao što je, na obje strane zaslona ima puno izgubljenog prostora dok gledate televiziju. Tuner se nalazi u vertikalnoj traci desno od zaslona.

Dodatna oprema uključena u kutiju omogućava pričvršćivanje tableta na vjetrobransko staklo automobila ili upotreba kao stalak na stolu s podesivim kutevima radi praktičnosti.

Također pročitajte: Korisnici samo za mobilne uređaje: izvan tržišta u nastajanju

Dakle, imamo dobru TV prijem i vijek trajanja baterije od oko 3 sata dok gledate televiziju bez zaustavljanja uz aktivnu 3G vezu, doživljaj gledanja pada malo po ne-tako sjajnom zaslonu. Zapanjujući prikaz na ovoj tabletnoj ploči bio bi napravljen za vrhunsko gledanje. Ipak, osim standardnih značajki operativnog sustava Android, tablet Bamboo D700 pruža svoje obećanje glede zemaljske televizije.

Dostupan je u bilo kojem Airtel Express Shopu i SLOT trgovini diljem zemlje uz posebnu uvodnu cijenu od 39950 eura i uživa 12 mjeseci jamstva.

Preporučeno
Ostavite Komentar