Glavni » general » Pregled Vodafone Ghana X Bundlea

Pregled Vodafone Ghana X Bundlea

general : Pregled Vodafone Ghana X Bundlea

Moji posjeti Gani u stalnom su porastu u posljednje vrijeme, i utvrdio sam da sam spreman preuzeti liniju za moje osobne glasove i potrebe podataka kada na terenu. Pitao sam se malo i nekoliko ljudi preporučilo Vodafone X. I tako, na moju prvu večer u Accra na posljednjem posjetu, uzeo sam taksi u Accra Mall i pronašao trgovinu Vodafone tamo gdje sam kupio SIM i aktiviran plan.

Paketi podataka Vodafone X su linija prepaid usluga dostupnih pretplatnicima diljem Gane. Postoji pet paketa u rasponu, a svi oni nude različite ograničene podjele podataka, kao i besplatne pozive na X brojeve Slobodni SMS na Vodafone brojeve i Whatsapp pristup.

Da biste pristupili izborniku Vodafone X, nazovite * 5888 # i dobit ćete sljedeće:

Evo nekoliko planova:

X brzo
GH1.00 za 1 dan. 50 MB podataka pregledavanja. Whatsapp pristup.

X Društveno
GH 2.00 vrijedi za 3 dana. 200 MB podataka pregledavanja. Whatsapp i Facebook pristup.

X tjedno
GH 5, 00 vrijedi 7 dana. 500 MB podataka o pregledavanju. Whatsapp, Facebook i Twitter pristup.

X mjesečno
GH 10.00 vrijedi 30 dana. 1.2GB podataka pregledavanja. Whatsapp, Facebook i Twitter pristup.

Xtreme mjesečno
GH 20, 00 vrijedi 30 dana. 2, 5 GB podataka pregledavanja. Whatsapp, Facebook, Twitter i Instagram pristup.

Budući da sam bio samo nekoliko dana u Gani, odlučio sam se za X Weekly. Postava je bila jednostavna nakon što je slala Nano-SIM u moj BlackBerry Classic. Za nekoliko minuta pregledavala sam i upotrebljavala sve moje aplikacije na uređaju.

Međutim, otkrio sam da ne mogu koristiti Hotspot na BlackBerry Classic sve vrijeme kad je Vodafone SIM bila u njemu. Čim ga zamijenim sa svojim Glo SIM-om na povratku u Nigeriju, Hotspot je ponovno radio dobro. Očigledno, Vodafone je onemogućio korištenje bežičnog dijeljenja putem WiFi mreže na planu. Međutim, mogao sam podijeliti podatke s mojim tabletom putem Bluetooth veze.

Također pročitajte: Pogledajte koliko će vam N1.000 podataka dobiti na svakoj nigerijskoj mreži

Osim ograničenja bežičnog hotspot-a, Vodafone X je dobro funkcionirao. Spojila sam svoj uređaj na samo 3G i imam snažne signale i dobre internetske brzine svugdje gdje sam išao u Accra. Glasna je jasnoća također bila dobra.

Ako putujete u Ghanu, možda biste željeli pogledati Vodafone X. Međutim, obratite pažnju na problem bežičnog hotpsot. Ako je trebate koristiti, možda vam je potreban drugi plan podataka ili SIM kartica druge mreže.

Preporučeno
Ostavite Komentar