Glavni » opće recenzije » Pregled: VAWLT S29 telefon za gledanje

Pregled: VAWLT S29 telefon za gledanje

opće recenzije : Pregled: VAWLT S29 telefon za gledanje

Smartwatches su neko vrijeme ovdje i poboljšavaju funkcionalnost. Dolaze u različitim oblicima, veličinama i funkcionalnosti. Neki podržavaju SIM karticu, dok drugi ne sinkroniziraju i samo se sinkroniziraju s vašim telefonom. Neki pakiraju i funkcionalnost. Imajte na umu, međutim, da ne isporučuju bilo kakvu stvarnu korist koja već nije dostupna na vašem pametnom telefonu.

Dobro
S29 izgleda dobro i parovima s Androidom, iOS i BlackBerry smartphone uređajima. Dostavlja obavijesti i može funkcionirati i kao stand-alone uređaj koji nudi glasovne pozive, SMS i GPRS internet. Primjene uključuju, između ostalog, pedometar, audio player, kameru, diktafon, alarm, kalkulator, kalendar.

Ružno
Kamera i web preglednik su slabi (i nisu potrebni, da budem iskren). Tko želi upisivati ​​URL-ove i pregledavati na zaslonu od 1, 5 inča? Obavijesti putem telefona trenutno su ograničene samo na Android i iOS telefone. Zvučnik nije jako glasan.

Loše
Ono što je loše ovdje je loše u svim postojećim pametnim časopisima: upisivanjem. Unos teksta putem tipkanja je strašan. Ograničeni web preglednik.

Dizajn
S29 dizajn je besprijekoran, što je točna kopija Samsungovog prijenosnika 2. Veličina je u pravu. Težina je u pravu. Dizajn je dobar i sat se osjeća ugodno na zglobu. Nije se osjećalo kao da nosim bilo što drugo osim redovnog sata.

Zaslon je jasan i ozbiljno svijetli, ali se malo isprati na izravnoj sunčevoj svjetlosti. Navigacija je pomicanjem. Gumb na dnu zaslona vraća vas na početni zaslon.

Telefon Watch. Pogledajte telefon

Ova nosivost podržava mikro SIM karticu s GSM i GPRS kompatibilnošću. Ona obrađuje telefonske pozive, SMS i GPRS internet putem te SIM kartice. Ja sam popped u SIM i nisam imao nikakvih pitanja stvaranje / uzimanje poziva, primanje i odgovaranje na SMS (osim to sve odgovore su vrlo kratko zbog izazova tipkanja na takav mali zaslon).

Ima zvučnik koji nije tako glasan. Neobično je da je postavljen okrenut prema korisniku na vrhu sata.

Također pročitajte: Nokia 7.1 Plus (Nokia X7) puni telefon specs

Uzeo sam poziv na to dok sam vozio rukama na upravljaču. Zvuk u pozivu preko zvučnika bio je dovoljno glasan da čujem, iako bih to volio glasnije. Možda je prosječni volumen savršen za kada imate putnike u automobilu i radije ne čuju vašeg pozivatelja. Uvjeravam vas da neće moći shvatiti ništa. Pa, osim ako netko od njih nema Supermana. Moj pozivatelj ipak nije imao nikakvih problema i rekao da sam glasan i jasan na svojem kraju, tako da izgleda da je mikrofon prilično oštar.

Također možete koristiti uključenu slušalicu sa S29 za pozive i za slušanje glazbe.

Kompatibilnost telefona, PIM Sync i Push Obavijesti
VAWL S29 parira i sinkronizira osobne podatke s pametnim telefonima Android, BlackBerry i iOS. To omogućuje korisniku primanje poziva u upareni telefon ili pokretanje telefonskog poziva, slušanje glazbe pohranjene na uparenom telefonu sve putem Bluetootha. Imam ovu jedinicu za samo 48 sati, tako da moji testovi nisu sve obuhvaćeni. Međutim, testirali sam te značajke na pametnom telefonu Android i smartphoneu BlackBerry 10 i mogu potvrditi da ove ugrađene značajke funkcioniraju.

Ako želite sinkronizirati obavijesti s aplikacijama treće strane, trebat će vam Android telefon ili iPhone. Da biste dobili push obavijesti iz aplikacija poput BBM-a, WhatsApp-a, Facebooka i drugih, trebate instalirati APK datoteku na Android smartphone putem bar koda. Aplikacija se preuzima s usluge Google Play. Jednom instaliran, korisnik može odabrati telefonske aplikacije za koje želi obavijesti na S29. Nakon postavljanja primio sam obavijesti za BBM, WhatsApp, Facebook i druge koje sam odabrao. To su samo obavijesti. Sposobnost reagiranja nije tamo.

Također pročitajte: Obi Worldphone SJ1.5 Specifikacije i cijena

Fitness i zdravlje

Fitness je stvar ovih dana, a S29 dolazi s ugrađenom pedometrom. Ova značajka broji broj poduzetih koraka, potrošene kalorije i udaljenost pokrivena tijekom vježbanja. Dakle, ako ste u skladu s fit, S29 je sat koji treba razmotriti. Ikona za pedometar nalazi se na početnom zaslonu pored ikona telefonskog biranja i postavki.

Tu je i ugrađena aplikacija Sleep Monitor.

Ostale aplikacije
Ostale aplikacije ugrađene u S29 uključuju: kameru, imenik, audio player, upravitelj datotekama (koji vam omogućuje pregledavanje mapa i pristup datotekama u satu, kao i na umetnutu microSD karticu), FM radio (morate spojiti slušalicu na koristite kabel kao antenu), Kalendar, Alarm, Snimač zvuka, Kalkulator, Daljinsko snimanje za snimanje fotografija putem spojenog fotoaparata telefona za Android, Video rekordera, Preglednika slika, Video playera, Pametnog pretraživanja i web preglednika.

Brzo opsežno. Dobro je da su tamo kada ih netko posjeduje apsolutno, ali sumnjam da će ih većina ljudi koristiti svakodnevno.

Web pregledavanje
Primjerice, preuzmite web-preglednik. Internetske postavke moje mreže nisu automatski konfigurirane pa sam ih morala ručno unijeti. Bolno iskustvo bilo je, ali hrabri stari Mo je to učinio. Međutim, moje je mišljenje da web preglednik na zaslonu od 1, 5 inča gura predaleko. Morate voljeti bol da to želite učiniti. No, iza toga je i ograničeni preglednik (WAP 2.0). To znači da pokušavanje učitavanja mnogih modernih mobilnih web stranica na ovom pregledniku vraća pogrešku u memoriji. Učitavaju se samo osnovne mobilne web stranice. No, kao što sam rekao, web preglednik na 1, 5-inčni zaslon ionako je besmislen.

Život baterije
Život baterije čini se dovoljno dobar. Jedna ne treba gledati sinkronizaciju s pametnim telefonom cijelo vrijeme, tako da ga držim isključenim kad ne trebam tu značajku. Koristeći se na taj način, napunio sam bateriju na oko 50% svaki dan. To sugerira da ću dobiti najmanje dva dana za svaku punu naplatu. Pretpostavljam da je to zbog toga što VAWLT S29 ne pokreće punopravni OS kao Android Wear ili Tizen OS. Možete provjeriti kompletne VAWLT S29 specifikacije.

Također pročitajte: Kako diktirajte WhatsApp poruke putem usluge Google Now

Konačne misli
VAWLT S29 je prekrasan smartwatch. Ona govori o vremenu i može poslužiti kao produžetak vašeg pametnog telefona dajući vam važne obavijesti u kontroliranim okruženjima. Ako se želite malo odvojiti od kontrole vašeg pametnog telefona, to je dobar dodatak. Držite pametni telefon u ladici, džepu ili torbi i primajte svoje pozive i samo najvažnije obavijesti. Uzmite pametni telefon samo da biste prisustvovali najvažnijim porukama i ponovo ga odložili.

Također će vjerojatno biti hit s fitness svjesnim ljudima. Činjenica da je ikona pedometra jedna od tri ikone na početnom zaslonu sugerira da proizvođač cilja ovu klasu korisnika.

S29 je također sjajan način za nošenje druge mobilne linije (ako niste ljubitelj dual SIM uređaja), a da ne stavljate drugi smartphone.

Paket maloprodaje VAWLT S29 dolazi s telefonom, priručnikom, punjačem i mikroUSB kabelom. Telefonski telefon prodaje u Nigeriji samo za N17, 000.00.

Preporučeno
Ostavite Komentar