Glavni » general » Pregled - OplayerHD Lite za ipad

Pregled - OplayerHD Lite za ipad

general : Pregled - OplayerHD Lite za ipad

Nije vijest da ipad (kao i svi ostali iOS uređaji) ne reproducira Xvid / Divx, MKV i ostale video kodeke out-of-the-box. To je Apple način, a dostupni su vam samo dva izbora:

  1. Uskladite - pretvorite sve video datoteke koje nisu kompatibilne s reproduktorom videozapisa iPada u kompatibilni format
  2. Radite na njemu - trebat ćete pronaći alternativu ugrađenom videoplayeru za reprodukciju gotovo svih video kodeka, tako da je potreba za pretvorbom potpuno eliminirana

Pitanje će tada biti, Koju volite? Mi? Radije trazim posao iz vrlo jednostavnog razloga - Sloboda. Mogu li slobodno koristiti svoje videozapise na bilo kojoj platformi koju odaberem. Za one od vas koji su poput mene, koji vole alternativu, predstavljam vam OplayerHD Lite za iPad.

OplayerHD Lite za iPad je besplatan (yes, you heard right, rekao sam slobodan) multi-format video player izgrađen posebno za ipad. Radi svoj posao dobro za aplikaciju koja je besplatna. Bacio sam sve vrste 720p HD videozapisa na njega i glatko ih je igrala bez problema. Većina mojih video datoteka su Xvid / Divx i MKV, a aplikacija ih dobro reproducira.

Plus za ovaj videoplayer omogućuje vam odabir omjera slike koju želite gledati u svojim videozapisima, bilo da je to 16: 9 ili 4: 3. Osobito mi se sviđa omjer slike 4: 3 jer omogućuje da videozapis popuni cijeli zaslon. Moram reći da ovo nije zadani omjer slike i morat ćete se prebaciti na postavke da biste je promijenili.

Također pročitajte: Get MTN 7GB podatkovni plan za N2, 000 na TECH + DealZone

Budite oprezni jer je ova aplikacija besplatna, podržana je oglasima. Oglasi se prikazuju dok se videozapis reproducira, ali se ne pojavljuju na putu. U mom slučaju, oglasi su manja smetnja s kojom mogu živjeti, jer kao što sam rekao prije, oni ne idu na put.

Jednom kada je aplikacija instalirana, jedina prepreka za skakanje je zapravo uzimajući vaše videodatoteke na nju tako da možete uživati ​​u promatranju. Da biste to učinili, morat ćete pročitati Yomijev udžbenik o tome kako prenijeti dokumente na iPad. Postupak je isti.

Sada kada su vaši videozapisi na vašem ipadu, vrijeme je da izvedete kukuruza, sjednete i uživate u filmovima. OplayerHD Lite za iPad dostupan je za preuzimanje iz Appleove aplikacije.

Preporučeno
Ostavite Komentar