Glavni » general » Pregled: NokiaBrowser 7.3.1.26 na Nokia E72

Pregled: NokiaBrowser 7.3.1.26 na Nokia E72

general : Pregled: NokiaBrowser 7.3.1.26 na Nokia E72

Nokia je nedavno objavio ažuriranja za uređaje S60 3rd Edition Fearure Pack 2 i telefone S60 5. izdanja. Ažuriranja uključuju ažurirani NokiaBrowser koji je nabasao na verziju 7.3.1.26, kao i ažuriranja Ovi Karata.

Dobio sam ruke na prijatelja Nokia E72, koji je jedan od uređaja koji koristi od ažuriranja, i pronalaze promjene koje su točno isporučene.

Ažuriranje OTA
OTA ažuriranje bilo je povjetarac. 17MB ažurirana datoteka preuzeta je i instalirana bez ikakvih problema. Međutim, nakon ažuriranja, dok su druge aplikacije bile u mogućnosti koristiti moju podatkovnu vezu, novi preglednik jednostavno ne bi radio.

Ažuriranje putem programa Ovi Suite
Da bismo to riješili, odlučio sam ponovno instalirati firmver putem ovi Suitea. Ovaj put je to bila ogromna datoteka od 196 MB. Međutim, nakon ponovne instalacije, svi problemi nestali su i sada sve dobro funkcionira.

NokiaBrowser 7.3 u akciji

Dok je NokiaBrowser 7.3.1.26 za S60 v3 ista verzija koja se isporučuje s Symbianom Anna, morate znati unaprijed da su ovdje samo poboljšanja performansi Anna preglednika. Ništa se nije promijenilo na korisničkom sučelju, koje ostaje malo neukusno za korištenje.

Novi preglednik brži je za prikazivanje stranica, uz osnovnu podršku za HTML 5 (to je 123 od 450, premda samo prebacuje WindowsPhone), neku podršku za CSS 3 i JavaScript 1.8. Budući da nema izmjena korisničkog sučelja, još uvijek nema mogućnosti za otvaranje novih kartica na izborniku, što je pomalo razočaravajuće. Međutim, ta značajka bi trebala biti dostupna u novom broju uređaja za uređaje S60 5. izdanja koji imaju dodirne zaslone.

Također pročitajte: Konačno, Kvaliteta web hosting po pristupačnoj cijeni!

Međutim, ako kliknete vezu kodirana za otvaranje nove stranice, nove stranice se otvaraju i možete se prebacivati ​​između njih.

To je ljepušan velik dio onoga što je novi preglednik za Symbian S60 3rd Edition (feature pack 2) o: značajna poboljšanja performansi. Pohvalno napor tvrtke Nokia, iako imam osjećaj da neki korisnici osjećaju nepresušno. Ipak, nemojmo zaboraviti da je S60 3rd Edition mnogo starija platforma, a izmjena korisničkog sučelja možda neće biti vrijedna nevolje u ovom trenutku.

Što misliš? Jeste li očekivali više?

Preporučeno
Ostavite Komentar