Glavni » general » Pregled Nokia 5800 XpressMusic - drugi dio

Pregled Nokia 5800 XpressMusic - drugi dio

general : Pregled Nokia 5800 XpressMusic - drugi dio

Nokia 5800 nije vrlo privlačan telefon, dizajn mudar. Ali to nije ni ružan telefon. Jednostavno, to nije jedan od onih mobitela koje prvi put vidite i odmah padne na pete s ljubavlju. Što se tiče materijala, osim zaslona, ​​telefon je sve plastični.

Moram ovdje reći da je napravljen od plastike nije toliko nedostatak od 5800. Telefon se osjeća vrlo čvrsto u ruci, nešto što je postalo nešto kao potpis za Nokia.

Sljedeća stvar koju ću napraviti je stvarno nešto osobno i sumnjam da će se većina ljudi s time složiti s tim - ali zbog dugog korištenja raznih pametnih telefona, od kojih su većina relativno na velikoj strani, 5800 je premalen udobnost. Možda mi je potrebna promjena orijentacije od uvjerenja da pametni telefoni trebaju biti veliki. Konačno na otkupnoj strani, set pribora u prodajnom paketu učinit će gotovo svatima sretnima.

glazba, muzika
Nokia 5800xpressmusic, kao što ime sugerira, je glazba usmjerena telefon i to posao savršeno dobro. Zapravo, ovaj telefon je najglasniji zvučnik koji sam ikada čuo. Na donjem dijelu lijeve strane uređaja nalazi se dva zvučnika. Zvučna proizvodnja pre-pakiranog slušalica je najbolji koji sam koristio koliko se slušalice koje dolaze u prodajnom paketu.

Fotoaparat
Za one koji traže telefon s kamerom izvan ovog svijeta, žao mi je što vas obavijestim da 5800 neće zadovoljiti vašu potrebu u tom području. U ovim danima od 8 megapiksela i 5 megapiksela kamera telefon, kvaliteta slike od 3, 2 megapiksela kamera na 5800 je u najboljem prosjeku. Uz vrlo dobre uvjete osvjetljenja 58000 uspijeva snimiti dobre fotografije.

Također pročitajte: Dimension Data pokreće Cloud usluge u Nigeriji

Mobilno računarstvo
Sada na dio Smartphone uređaja. Telefon pokreće novi operativni sustav Symbian s60 5. izdanja. Dok se na površini ovaj novi OS sliči i ponekad ponaša kao i prethodna inačica, puno se stvari promijenile i najvjerojatnije će se uskoro početi bacati najvjerniji S60 vjernici na telefonu.

Na primjer, način da se SIM kontakti na kontakt telefona malo promijenio. Našla sam se neko vrijeme i počela se mamurati prije no što sam konačno pronašla svoj put. (Imajte na umu da mi nedostaje strpljenja za čitanje priručnika kako bismo saznali kako telefon funkcionira). Jedna stvar koju vam mogu uvjeriti jest da nakon sat vremena igranja s telefonom, naći ćete da je telefon jednostavan za korištenje i vrlo intuitivan.

Budući da sam uređaj osjetljiv na dodir i sa mnom iz mojih iskustava s Samsungom Omnia, bio sam skeptičan oko tipkanja na 5800. Na moj najveći čuđenje nisam naišao ni na jedan od problema s kojima sam se suočio s Omnia tijekom tipkanja. Postoje četiri različite tipkovne metode koje nude 5800, a sve četiri metode dobro funkcioniraju. Zapravo nećete osjetiti odsutnost fizičkih ključeva pomoću 5800 za tipkanje. Kudos to Nokia za to dobivanje pravo u ovom sve važan aspekt telefona.

Sve u svemu, nađi prema Nokia 5800 dobar telefon.

Preporučeno
Ostavite Komentar