Glavni » general » Pregled Microsoft My Phonea

Pregled Microsoft My Phonea

general : Pregled Microsoft My Phonea

Od novih značajki izdanih uz Windows Mobile 6.5, usluga My Phone je ona koja služi zaista korisnu svrhu za mene. Moj telefon omogućuje sinkronizaciju kontakata, obveza, tekstnih poruka, fotografija, videozapisa, pjesama, favorita i dokumenata između telefona i njihovih poslužitelja.

Evo još nekoliko stvari koje Moj telefon dovodi u tablicu:

Pronađite svoj telefon koji nedostaje
Usluga Moja telefona može vam pokazati posljednju poznatu lokaciju vašeg telefona na karti (na temelju gdje je zadnji put sinkronizirala ili dijelila fotografije koristeći Moj telefon). Potrebna je aktivacija korisnika.

Zaključajte izgubljeni telefon
Ako vam je telefon izgubljen ili ukraden, telefon moĹľe pomoÄ ‡ i da zaštitite svoje podatke tako da daljinsko zakljuÄŤavanje telefona ili brisanje njegovog sadržaja. Ova značajka nije dostupna na svim tržištima i može se naplaćivati ​​naknada.

Dijelite fotografije s vodećim web mjestima za društveno umrežavanje
Sada možete brzo i jednostavno poslati fotografije na Facebook, Flickr, MySpace i Windows Live s web računa ili telefona Moj telefon.

Spremi prostor na telefonu
Kada izbrišete sadržaj s telefona, i dalje možete pristupiti tom sadržaju s web računa (dok se ne izbrisati iz mape arhive).

Izvor: web stranica Mojeg telefona

Bolje je i činjenica da Moj telefon nije ograničen samo na verzije 6.5, već i za 6.0 i 6.1. To znači da moja X1 (trčanje 6.1), primjerice, može pokrenuti Moj telefon. Pa, odlučio sam mu dati spin. Preuzimanje i instaliranje aplikacije My Phone putem službene web stranice.

Korištenje My Phone zahtijeva Windows Live ID, a račun My Phone može se koristiti s više od jednog telefona, tako da možete sinkronizirati svoje podatke sa onoliko WinMo uređaja koliko ih imate.

Također pročitajte: Sada možete otvoriti Officeove dokumente i učiniti više pomoću programa Skype za Android

Sigurnosna značajka Lock your Lost Phone / Find My Phone je vrhunska usluga (što znači da morate platiti za njegovu upotrebu). Pregledao sam je, ali Nigerija trenutačno nije na popisu zemalja za koje je predviđena usluga. Iznenađeni?

Dijeljenje fotografija na društvenim mrežama je besplatno i radi se na kraju. Dodala sam svoj Facebook račun. Postoje i opcije za Windows Live, My Space i Flickr.

Nakon prijave u Moj telefon na X1, izveo sam vrijeme za konfiguriranje. Odabrao sam koju vrstu datoteka želim sinkronizirati i zakazati aplikaciju za pokretanje dnevnog rasporeda sinkronizacije. Nakon toga, vodio sam prvu sinkronizaciju, a za nekoliko minuta održao sam svoje kontakte, kalendar, SMS i bilješke. Divan.

Također sam se prijavio na web mjesto My Phone kako bih provjerio što se događa. Moje su se datoteke pojavile, moj telefon bio je precizno prikazan, a statistika korištenja u grafičkom obliku bila je.

Koliko ja mogu vidjeti, Microsoft ima pobjednika s mojim telefonom. Dobro radi, i do sada nisam primijetio nikakve probleme. A za nekoga poput mene koji zamjenjuje pametne telefone vrlo često, to može postati Godsend - ako kupim samo Windows Mobile uređaje, to jest.

Preporučeno
Ostavite Komentar