Glavni » general » Pregled: LinkedIn za Windows Phone

Pregled: LinkedIn za Windows Phone

general : Pregled: LinkedIn za Windows Phone

LinkedIn je najveća svjetska profesionalna mreža koja vas povezuje s vašim pouzdanim kontaktima i pomaže vam razmijeniti znanje, ideje i prilike sa širom mrežom stručnjaka. To je jedan od mojih potrebnih aplikacija na mobitelu. Uzeo sam malo vremena za igranje s aplikacijom LinkedIn za Windows Phone 7, a ovdje predstavljam svoja iskustva s njom.

Pri pokretanju aplikacije dobivate ažuriranja s vaših veza. Pomoću izbornika ovdje i gotovo svugdje drugdje u aplikaciji možete i objaviti ažuriranja, pretraživati ​​mrežu, dodavati nove veze i postavke pristupa s ove odredišne ​​stranice. Pomicanje lijevo prikazuje niz okvira koji sadrže sljedeće: LinkedIn Danas, Grupe, Inbox (i pozivnice), tvrtke i poslovi.

LinkedIn vam donosi danas vrhunske vijesti, omogućuje vam spremanje članaka za čitanje kasnije i prezentiranje preporučenih tema za vašu praktičnost.

Tu je "You" koncentrator koji predstavlja vaš profil, koji je pregledao vaš profil, osobe koje možda poznajete, svoju nedavnu aktivnost i veze. Provedba je dovoljno duboka tako da možete pregledati profil reći nekome tko je nedavno postao veza, pregledavati njihov profil, iskustvo, obrazovanje i vještine, kao i staviti tu osobu na početnu stranicu kao pločicu i poslati im poruku,

Sastajalište You također omogućuje pregled vaših preporuka od drugih LinkedIn korisnika.

LinkedIn za Windows Phone app je lijep, upotrebljiv i bogat značajkama. Dobro je dizajniran u tekućem i elegantnom formatu platforme sustava Windows Phone i osjeća se kao dio sastavnog dijela operacijskog sustava. Verzija aplikacije koju sam pregledala verzija je 1.0.

Također pročitajte: Ovo nije svemirska letjelica!
Preporučeno
Ostavite Komentar