Glavni » general » Pregled - LinkedIn App za Symbian ^ 3

Pregled - LinkedIn App za Symbian ^ 3

general : Pregled - LinkedIn App za Symbian ^ 3

LinkedIn je mrežna društvena mreža za profesionalce za povezivanje, razmjenu i razmjenu informacija. Nedavno je objavljena mobilna aplikacija za Symbian ^ 3 platformu.

LinkedIn aplikacija za Symbian je Qt posao koji je fluid i intuitivan. S aplikacijama kao što je LinkedIn za Symbian, pokazuje se moć Qt.

Pregled
LinkedIn aplikacija korisnicima omogućuje pristup ažuriranjima svojih mreža, slanje i primanje poruka, pretraživanje LinkedIn i primanje obavijesti među ostalima.

Osobni profil korisnika prikazan je na uskoj vodoravnoj traci pri dnu glavne stranice aplikacije.

Snimak zaslona u nastavku prikazuje izbornik ažuriranja statusa koji omogućuje korisniku objavljivanje ažuriranja statusa, uz opciju odabira vidljivosti, kao i izbor da se postavi na Twitter.

Slike u nastavku su novi izbornik poruka. Možete poslati poruku bilo kojoj od vaših veza na LinkedIn mreži.

LinkedIn aplikacija za Symbian funkcionira vrlo dobro, a ja sam još jedno iskustvo s njom. naravno, budući da nisam koristio LinkedIn na bilo kojoj drugoj platformi za pametne telefone, teško je usporediti kako se mjeri s tim. Po mom mišljenju, ovaj posao je dobro obavljen.

Do sada, bilo da poziva druge da se povežu, reagiraju na pozivnice i općenito se uključe u mrežu LikedIn, dok su mi daleko od mog radnog stola, LinkedIn aplikacija za Symbian čini dobar posao.

Jeste li na LinkedInu? Koristite li mobilnu aplikaciju za interakciju s tom uslugom? Koje su tvoje misli?

Preporučeno
Ostavite Komentar