Glavni » general » Pregled: IM za Nokia (Symbian ^ 3)

Pregled: IM za Nokia (Symbian ^ 3)

general : Pregled: IM za Nokia (Symbian ^ 3)

Bio sam pining za službenu IM aplikacija (osobito zbog Yahoo Messenger) za moj Nokia N8 i E7. Prije sam se morao naseliti za Fring, koji stvarno obavlja posao, ali ima svoje vlastite smiješnice. Dao sam i IM + probati, ali imao je manje zadovoljstvo.

Kao što možete zamisliti, bio sam iznimno zadovoljan najavom IM za Nokia, službenu IM aplikaciju za Symbian ^ 3 uređaje.

Koristim ga već više od mjesec dana na mojem E7, i ovdje predstavljam moju recenziju.

IM za Nokiju dolazi s widgetom za radnu površinu, koji prikazuje status vašeg računa (offline, dostupan, itd.), Broj otvorenih chatova; i nove chat poruke. Također vam omogućuje da se prijavite i odjavite izravno s radne površine sa samo dvije dodirne točke i bez pokretanja same aplikacije. To su najbolji znakovi za iskoristivost.

IM za Nokia također prikazuje ikonu nove poruke u traci zadataka na radnoj površini, kao i skočni obavijest kada se vratite na radnu površinu. To je slično sustavu obavijesti za SMS na uređaju.

Pravilna aplikacija može se pokrenuti i izravno iz widgeta radne površine. Prvi put kada je pokrenut, predstavio mi se izbornik za odabir usluga koje želim koristiti. Podržane usluge su:

  1. Google govor
  2. Windows Live Messenger
  3. Myspace IM
  4. Ovi chat
  5. Yahoo Messenger

Odabrao sam Yahoo Messenger i zatražio da se prijavim. Postoji mogućnost prijavljivanja kao nevidljivog, kao i mogućnosti da aplikacija zapamti vaše podatke za prijavu i automatski se prijavite.

Također pročitajte: True Police Story: prijatelj u potrebi ...

Nakon unosa pojedinosti za prijavu, pojavit će se animirani "prijavljivanje" sučelja prije nego što se kontakti učitaju. Prilikom prijave, aplikacija sadrži brze savjete za vašu korist. Prijavljivanje je povjetarac.

Dodirnite i držite diskusiju u prikazu popisa za opcije za spremanje i / ili prekid razgovora

Izbornik Postavke omogućuje vam postavljanje zvučne obavijesti, primanje obavijesti ažuriranja i prikazivanje avatara.

Tijekom chat sesije, možete -

  • umetnite emotikone
  • umetnite unaprijed definirane poruke
  • spremite razgovor

Sve u svemu, IM za Nokia je izvrsna mala aplikacija koja je ispunila moju želju za aplikacijom za razmjenu trenutačnih poruka od same tvrtke Nokia. Da; nedostaje prijenos datoteka, značajka koja postoji na nekoliko drugih rješenja trećih strana. Nema značajke za buzz kontakta. Međutim, cjelokupna jednostavnost i jednostavnost korištenja čini ovu pobjedniku u mojim knjigama.

Aplikacija je vrlo stabilna i dobiva posao.

Ovo je jedina IM aplikacija koju sada koristim na uređaju Nokia E7. To je dobro. Očekujem da Nokia dobije ažuriranja za dodavanje tih nedostajućih značajki i možda i Facebook chat. Zatim će postati savršena aplikacija.

Preporučeno
Ostavite Komentar