Glavni » opće recenzije » Pregled: Koliko dobro funkcionira Google Nexus 7 2013 Android Lollipop?

Pregled: Koliko dobro funkcionira Google Nexus 7 2013 Android Lollipop?

opće recenzije : Pregled: Koliko dobro funkcionira Google Nexus 7 2013 Android Lollipop?

Kada sam pregledao Google Nexus 7 tablet natrag u 2012, moj zaključak onda je bio da je to najbolje Android tablet ikad. Imam priliku imati pristup modelu 2013 ovog lijepog uređaja.

Natrag kad sam pregledao Asus Google Nexus 7 (2012), moja presuda je bila da je to najbolje računalo tableta koje sam ikada rukovao do tada. Model 2013 je dao isti dojam o vrhunskom osjećaju i izvrsnoj izvedbi po povoljnoj cijeni.

Hardver, Nexus 7 je jednako impresivan kao i njegov stariji brat. Zaslon je oštar i oštar. Sve izgleda dobro. Sve, bilo da je pregledavanje weba, gledanje slika, čitanje dokumenata ili gledanje videozapisa.

Android Lollipop
Tableta je stigla na Android 4.4 Kitkat i bili smo uzbuđeni zbog dobivanja Lollipop na njemu. Zapravo, glavni razlog zašto smo dobili naše ruke na jedan uopće bio je tako da bismo mogli imati osjećaj Android 5.0 Lollipop. Nakon nekoliko tjedana čekanja, ažuriranje konačno stiglo u obliku verzije 5.0.2 (što je novije od 5.0.1 da je Nexus 5 dobio).

Android 5.0.2 Lollipop ima izvrsnu vizualnu žalbu (nema loše bijele pozadine u ladici aplikacije koja je inačica 5.0.1 - zahvalno!). I radi glatko. Još ne vidim kako je uređaj na bilo koji način laggiran.

Uz sve ljepotice Lollipop, Nexus 7 je bang up-to-date. Nove značajke uključuju nove obavijesti vidljive na zaključanom zaslonu, veću kontrolu korisnika, višestruke korisničke račune i način korisnika gosta za čuvanje osobnih stvari privatnim među ostalima.

Također pročitajte: Crazy Tech! Samsung radi na 11k zaslonu za mobitele

Ali novi sučelje za dizajn materijala je jako slatko. Čak i da je to bilo sve što je Lollipop donio u igru, to bi bilo vrijedno toga. OK Google je oduševljen upotrebom i praktičan alat u različitim situacijama.

Stereo zvučnici
Znam da bi to trebalo biti prikaz kako Lollipop radi na Nexusu 7 (2013.), ali volim stereo zvučnike, a ovo dijete ima stereo zvučnike, stoga ponesite sa mnom dok se malo odmaknem.

Model 2012 ima dobre stare mono zvučnike. Stereo zvučnici znače bolju kvalitetu zvuka, a ovo beba donosi. Međutim, kvaliteta i volumen nisu tako sjajni u usporedbi s najboljim stereo zvučnicima na mobitelima vani. Na primjer, kvaliteta ne odgovara onome što dobivate na BlackBerry Passport, Samsung Galaxy Note Pro 12.2, BlackBerry Z30 ili HTC One M8. Također, zabrinuto je da su zvučnici na stražnjem dijelu kartice. Spustite ga na ravnu površinu i zvuk je isključen. Ipak, nije suho i audio reprodukcija kroz njih je dosta dobra.

Zaključci
Google Nexus 7 2013 model je nadogradnja na vrhunskom modelu 2012. godine. Android Lollipop čini ga još učinkovitijim tabletom nego prije. Dobivate vrhunski hardver i suvremeni softver. A nadogradnja funkcionira bez ikakvih problema s izvedbom. Ako posjedujete jedan od ovih, pokrenite Lollipop ažuriranje kada vas od vas zatraži!

Preporučeno
Ostavite Komentar