Glavni » general » Pregled: Going Gaga na proračun - Huawei U8180

Pregled: Going Gaga na proračun - Huawei U8180

general : Pregled: Going Gaga na proračun - Huawei U8180

Huawei U8180 je početni Android smartphone. Od sada je dostupan isključivo na mreži tvrtke Etisalat Nigerija, a košta samo samo N18.999. Ako cijena hvata vašu fancy, možda ćete biti skeptični za značajke i performanse. Ako jeste, izbrišite svoje sumnje. Gaga smartphone, kao što je bio nadimak, ne šteti na značajkama.

Huawei U8180 je standardni Android 2.2 smartphone. To znači da ima sve što je Google stavio u Froyo da uživate. Sve. To uključuje Wi-Fi hotspot, e-poštu, web preglednik, SMS navojem i ostali uobičajeni osumnjičeni. Nema ništa nedostaje. Osim toga, Huawei je u korisničkom sučelju implementirao neke uredne animacije poput kocke. Uglačan je i dobro radi.

Izvođenje? Gaga neće dobiti nikakve testove, ali proces 528 MHz postiže većinu vremena. Njegov nije super brz, ali neću reći da sam doživio i ozbiljnu tromost. Međutim, s 256 MB RAM-a, nećete biti u mogućnosti zadržati puno aplikacija.

Možda i mali 2.8 inčni kapacitivni zaslon pomaže i kod performansi. i to je ovdje da će većina ljudi odoljeti. I naći 2, 8 inča malom previše. Previše mala za moje velike prste. Ali to nije neupotrebljivo.

Napravio sam još pogrešaka upisivanjem na takav mali zaslon, slično kao i moje iskustvo na Samsung Galaxy 5, još jedan droid od 2, 8 inča. Ali za cijenu koju Gaga odlazi, mali zaslon nije problem.

Huawei je također zabio 3, 2 megapiksela. Imate GPRS / EDGE i 3G / 3.5G na brodu. Plus, Preglednik dokumenata i FM radio.

Također pročitajte: Apple na sud: "Samsung duguje nas 180 milijuna dolara više!"

Na kraju, Gaga je jedan proračun smartphone koji ne izgleda dio. izgleda skuplje nego što to košta, iako kada ga držite u rukama, možete osjetiti da nije skupo.

Ipak, to je dobar smartphone koji dobiva posao ispunjavanja.

Preporučeno
Ostavite Komentar