Glavni » general » Pregled: Glo appstore za Android

Pregled: Glo appstore za Android

general : Pregled: Glo appstore za Android

Nedavno sam naišla na aplikaciju (ili trgovinu aplikacija) Globacom Nigerije za Android i odlučila ga provjeriti. Tu je i verzija za korisnike BlackBerrya koji se mogu preuzeti s iste stranice.

Nakon preuzimanja i instaliranja aplikacije Glo, morate odabrati svoj uređaj prilikom prvog pokretanja. Nakon toga aplikacija učitava stranicu na kojoj se nalaze tri kartice, naime: Najbolje aplikacije, Najnoviji i Veći prikaz.

Zadana kartica s kojom se pozdravljate jest kartica Vrhunski Apps i sastoji se od oko 30 aplikacija.

Možete izabrati 26 različitih kategorija, od obrazovanja do zabave i voli. Međutim, većina njih su prazna, što je za mene ogroman downer.

Stvaranje računa je vrlo jednostavan proces koji se može izvršiti klikom na gumb Prijava. Registracija je brza i oštra, a aplikacije možete preuzeti klikom na gumb za preuzimanje nakon što odaberete aplikaciju.

pitanja

Aplikacija ne radi u pejzažnom načinu rada i iako sam mogao preuzeti neke aplikacije iz trgovine na Samsung Galaxy S, nisam bio u mogućnosti preuzeti jednu aplikaciju dok koristim Samsung Galaxy Note.

Gdje su nigerijske aplikacije?
Također sam mislio da ću vidjeti neke nigerijske aplikacije, ali sam pogriješio. Tamo nema.

Zaključak
Iako to čini dobar potez Globacom Nigerije, pitanje je: Da li zaista treba druga trgovina aplikacija za Android? Očigledni nedostatak aplikacija u ovoj trgovini (a naročito nedostatak aplikacija razvijenih u Nigeriji) čini sve više zbunjujućim zašto je to uopće potrebno. Ne postoji više od nekoliko stotina aplikacija.

Također pročitajte: Tokyo 2020 Olimpijske medalje će biti izrađene od recikliranih telefona

Ako ste zainteresirani, preuzmite Glo App trgovinu za Android i zatim prenesite svoje mišljenje u odjeljak komentara u nastavku.

Preporučeno
Ostavite Komentar