Glavni » general » Pregled: Datoteke za Windows Phone

Pregled: Datoteke za Windows Phone

general : Pregled: Datoteke za Windows Phone

Datoteke su službeni upravitelj datoteka razvijen od strane tvrtke Microsoft za Windows Phone OS.

Pokretanje aplikacije najprije ćete prikazati dostupne lokacije s memorijom i informacije o korištenim i slobodnim prostorima. Lijep. Moj prvi put, O može vidjeti da imam 3, 6GB korišteni i 3, 6GB besplatno na moj uređaj. Prikazane su i informacije za SD karticu. S te iste stranice možete pokrenuti pretraživanje bilo kojeg datoteke koju tražite. U suprotnom, slobodno istražite što god želite.

Upotrijebite ronjenje u istraživanje, prvo ćete biti prikazani vertikalni, grafički popis mapa, nakon čega slijedi popis datoteka. Svaka mapa označena je s brojem mapa i datoteka u njemu. Što je opet vrlo korisno. Svaka datoteka ima svoju veličinu navedenu u malom fontu.

Možete izraditi nove mape, odabrati, brisati, premjestiti, kopirati, dijeliti, sortirati ime i ponovno pretražiti. Dodirivanje datoteke pokreće zadanu aplikaciju za vrstu datoteke i otvara datoteku za pregled i uređivanje.

Datoteke za Windows Phone jednostavan je, elegantan i elegantan upravitelj datoteka. Međutim, to je dostupno samo za uređaje sa sustavom Windows Phone 8.1.

Preuzimanje datoteka za Windows Phone.

Preporučeno
Ostavite Komentar