Glavni » general » Pregled: preglednik BlackBerry PlayBook je vrhunac

Pregled: preglednik BlackBerry PlayBook je vrhunac

general : Pregled: preglednik BlackBerry PlayBook je vrhunac

Ja sam ogroman obožavatelj interneta i mobilnog weba posebno. Volim sposobne mobilne preglednike koji mi dopuštaju pristup i provode same stvari koje radim na mojoj radnoj površini ili prijenosnom računalu. Kada je u pitanju mobilno pretraživanje, vrlo je malo uređaja jednako dobro kao i tablete.

Nakon što je neko vrijeme upotrebljavala Blackberry PlayBook (i upotrebljavala druge tablete), smatram da je njegov ugrađeni preglednik vrhunski u tabletnom svijetu. Ona otkucaje iOS-ov mobilni Safari i pobjeđuje Androidov preglednik na gotovo sve točke - brzinu, prikaz stranice, Flash podršku, JavaScript i AJAX, kao i podršku za HTML5. Dostupne su i više kartica i prijenos datoteka.

Preglednik PlayBook zapravo dolazi iz vrha među izgrađenim tabletnim preglednicima dodatno za HTML5 testove. Na vrhu je karta na 373, s najbližim ugrađenim konkurentom mobilni Safari na 324. Android 4.0 pregledniku dolazi treći na 273.

Preglednik PlayBook je prvi preglednik tableta koji sam koristio da u potpunosti dobiva svoj posao. Upravljanje blogom Mobility u pozadini putem WordPress web sučelja (što je stvarno ovisno o Javascriptu i Flashu) povjetarac je ovog djeteta.

Čini se da je RIMova akvizicija TorchMobilea u 2009. godini bila isplativa za njih. Uz PlayBook, novi BlackBerry OS7 preglednik je super kao dobro. TorchMobile su bili momci iza mobilnog preglednika Iris na staroj Windows Mobile platformi.

Veličina zaslona može biti problem za neke, budući da je PlayBook prikaz samo 7 inča, dok je iPad i neki drugi do 10 inča. Imam 7 inča super za prenosivost.

Također pročitajte: Neke vrijedne sigurnosne upute za dodirni smartphone smartphone

Uobičajeni osumnjičenici postoje: oznake, povijest i osnovni vodič za preuzimanje koji podržava nastavak tamo gdje je dostupan. Preglednik također podržava privatno pregledavanje, što vam omogućuje pregledavanje bez zadržavanja zapisa o aktivnostima pregledavanja.

Prijeđite prstom prema dolje od gornjeg okvira da biste otkrili opcije preglednika

Osim samo specifikacija, upotrebljivost je vrlo dobra, jer su za PlayBook OS i UI poznati. Zaslon je nepromijenjen, jer su opcije skrivene. Zaslon zaslona osjetljiv na dodir na PlayBook čini pokretima povjetarac i sve su dostupne tako da se skrenete s gornjeg okvira.

Sve u svemu, BlackBerry PlayBook je vrlo sposoban internetski alat za pregledavanje. Preporučuje se.

Preporučeno
Ostavite Komentar