Glavni » general » Pregled: Blackberry Bridge na PlayBooku

Pregled: Blackberry Bridge na PlayBooku

general : Pregled: Blackberry Bridge na PlayBooku

Kratko sam imala PlayBook u kući i stavljam ga u korak. Ažurirao sam ga na najnoviju verziju operacijskog sustava 2.0.0358 i pronašao sam to vrlo stabilnu tabletu. Osim toga, stavljeni su svi početni propusti - klijent e-pošte je najistaknutiji.

Blackberry Bridge vam omogućuje povezivanje tableta BlackBerry PlayBook s vašim smartphoneom putem Bluetootha. Nakon što instalirate aplikaciju Bridge na pametni telefon BlackBerry i postavite vezu, možete:

1. pregledavajte ugrađeni preglednik PlayBook-a pomoću pretplate BlackBerry smartphonea (bez drugih troškova); preuzimanja također podržavaju upotrebu BIS-a vašeg pametnog telefona
2. pristupite datotečnom sustavu smartphone uređaja BlackBerry
3. pristupite BlackBerryovoj e-pošti, kalendarima, BlackBerry Messengeru
4. upotrijebite smartphone BlackBerry kao bežični daljinski upravljač za tabletno računalo
5. učitajte web stranice na vašem internetskom pregledniku PlayBook izravno s web preglednika vašeg pametnog telefona

Značajka mosta je tako lijepa i korisna. Za one koji su željeli da mogu koristiti pretplatu na Blackberry internet na većem zaslonu, BlackBerry most stvara taj san. Most se može postaviti tako da svaki put kad se oba uređaja nalaze u dometu i imaju Bluetooth vezu, veza se automatski uspostavlja.

Za jednu, s mojom Etisalat BIS pretplatom, mogu koristiti e-poštu, sinkronizirati kontakte i kalendare, pregledavati internetske aplikacije i pregledavati internet na PlayBooku.

Drugi primjer: Učiniti gotovo sve moje tweeting na moj BlackBerry jer hardver tipkovnica čini tipkanje lakše za mene. Vrlo često bih vidjela vezu interesa i kliknite na nju, ali kad se učita, to je jedna od onih web stranica kamenih doba koja nisu optimizirana za mobilne uređaje. Sve što radim je kliknuti na gumb Izbornik i odaberite "View on PlayBook". Ta se web stranica odmah učita na većem zaslonu PlayBooka za užitak gledanja.

Također pročitajte: BlackBerry se usredotočuje na high-end, QWERTY telefone; plus nekoliko modela s dodirnim zaslonom

U ranijoj iteraciji PlayBook OS-a bilo je zasebni preglednik Most. To je povijest. Most sada koristi ugrađeni web preglednik i spektakularno radi dobro.

Još jedna ljepota veze mosta je činjenica da radi na Bluetoothu, a ne Wifi. Često imam aktivnu vezu preko Mostova za više od pet (5) neprekinutih sati, a da uređaj ne radi na soku. Također, ako imate dobru BIS uslugu, kao što sam uživao do datuma, održavanje vašeg Blackberry na 2G (GPRS / EDGE) pruža stabilno i glatko pregledavanje weba na PlayBooku. Zapravo, osim kada preuzimam teške datoteke, moja 9810 je trajno postavljena da radi na 2G.

Također sam u mogućnosti koristiti svoj smartphone kao daljinski upravljač za navigaciju, pomicanje, odabir i premještanje stavki na PlayBook. Osobno, još nisam mnogo koristio za tu značajku, ali svejedno to funkcionira.

Blackberry Bridge čini PlayBook nezamjenjiv pratitelj modernim BlackBerry pametnim telefonima. Ja ću pisati recenziju PlayBooka kasnije čim završim s PlirisBlaze, pa se objesite, svi ljubitelji BlackBerry-a.

Preporučeno
Ostavite Komentar