Glavni » general » Povratak HTC HD7 na Mobility blog

Povratak HTC HD7 na Mobility blog

general : Povratak HTC HD7 na Mobility blog

Natrag u veljači ove godine kupio sam HTC HD7 WindowsPhone smartphone i završio voljeti OS i sam hardver. To se vratilo kada je WindowsPhone pokrenuo najraniju verziju.

Kao što je i naša tradicija, jednom kad smo napravili recenzije, prodao sam ga. Kasnije sam imao vremena s HTC 7 Mozart, koji sam nadogradio na NoDo i bio u mogućnosti igrati okolo s novim tekstom copy-and-paste značajku. Naravno, Mozart je također prodan kasnije.

Pa, HD7 se vraća, iako kratko vrijeme. Sljedbenik mi je na Twitteru rekao da će mu HD7 raditi najnoviju OS verziju 7.5 (Mango), dostupnu za mene za korištenje u trajanju od dva tjedna u svrhu pregleda.

Da kažem najmanje, to me je iznenadilo. Osobno nisam poznavao gospodina. HD7 je također skup uređaj.

Kad sam mu zahvalio na povjerenju, odgovorio je: " Ti si javna osoba. Gdje ćeš to pobijediti? "Bio je vrlo skroman zbog toga. Zaboravio sam uzeti njegovu sliku, ali nadam se da ću to učiniti kad vratim HD7 u oko dva tjedna.

Dugo je priča skratila, dogovorili smo se sastati, i danas poslijepodne, učinili smo i sada imam sa sobom 4-inčni monstrum u mom posjedu.

Evo grupne pozicije s Nokias E7 i N8:

Većinom sam bio na putu, ali sutra ću moći sjesti i početi se igrati s ovim velikim momkom.

Evo snimke zaslona OS verzije:

Također pročitajte: Box PrimeU jeftin 3G smartphone: Specs and Price

U međuvremenu, ako imate bilo kakve specifičnosti koje biste voljeli testirati na HD7-u - s naglaskom na WindowsPhone OS 7.5 (Mango), napišite komentar u nastavku.

Mango je objavljen tek jučer i od tada je bio tost mobilnog svijeta. Da vidimo ima li okusa tako dobro kao što mu je rave dobila.

Slijedite @scartag molim

U međuvremenu, ako ste na Twitteru, možda ćete biti zainteresirani za slanje našeg telefonskog zajmodavca @scartag. On je dugogodišnji programer koji je radio dobre stvari, uključujući i Glo Fone Pals (svatko se sjeća toga servisa godina?). Usluga temeljena na WAP-u omogućila je pretplatnicima da se upoznaju i razgovaraju s novim osobama na svojim telefonima unutar Glo Mobile GPRS mreže.

Preporučeno
Ostavite Komentar