Glavni » general » Povratak EasyBlaze - ne tako plamen

Povratak EasyBlaze - ne tako plamen

general : Povratak EasyBlaze - ne tako plamen

Prije dva vikenda, posljednji put kad sam koristio moj Etisalat liniju bio je prije mnogo mjeseci. U redu, voljeli bi znati točno kada? Molim vas, držite dok provjeravam svoju evidenciju. Sve ukazuje na kraj prosinca 2012. ili početak siječnja 2013. To ga čini najmanje četiri (4) mjeseca. Prije toga sam svakodnevno koristio moj Etisalat. Njegova jedina funkcija bila je osigurati brz mobilni internet za posao i društvo. U smislu komunikacija, moja primarna potreba je brz internet, a ne glas, a ne SMS. EasyBlaze se upoznao jednom na izvrstan način i imala sam eksploziju. Onda je nastupila epileptička izvedba. Na kraju, nekoliko mjeseci niz cestu, mreža EasyBlaze 3G jednostavno je nestala sa svog kraja. Unatoč pozivima na žalbu, ostao je AWOL.

Prije otprilike dva tjedna vratio sam svoju Etisalat SIM karticu u MiFi uređaj kako bih ponovno provjerio, kao i ja redovito, i našao sam se s dragom što je 3G usluga vraćena. Moj MiFi uređaj trajno je vezan za 3G, pa je bilo lako reći. I dalje imam nekih neiskorištenih razgovora na liniji, tako da sam se pretplatio na podatkovni plan i ponovo se okrenuo. EasyBlaze se vratio i opet me poslužio. Međutim, to nije baš plamen kao što je to učinio. Djeluje u redu. Brzo je. Ali nije tako brzo kao što je nekoć bilo.

O Glu i Etisalatu ovise o mojim potrebama podataka, mijenjajući između njih, ovisno o tome koji je od njih pouzdaniji po vremenu. Iako je EasyBlaze 3G bio odsutan, život je bio noćna mora. Ako Glo nije uspio, nisam imao nikakvu sigurnosnu kopiju. Imam 1, 47GB podataka na mojoj Airtel liniji, ali je neupotrebljiv jer je 3G signal slab i GPRS / EDGE je bol s kojim treba raditi. Postoji li netko tko na kraju ima snažnu Airtel 3G vezu tko bi volio posuditi Airtelov mikro SIM na nekoliko dana? Mislim da podaci istječu 17. svibnja. Bilo bi šteta svim tim podacima da odu. Što se tiče MTN-a, to je prohodno, ali ovdje i previše frustrirano. Dobro je imati EasyBlaze natrag, jer sada imam funkcionalnu alternativu Glo Boltu.

Također pročitajte: Mobilno internetsko tržište je veliko ili što?

Aluta continua!

Preporučeno
Ostavite Komentar