Glavni » general » Istraživanje u pokretu nudi besplatne premium aplikacije korisnicima nakon prekida usluge

Istraživanje u pokretu nudi besplatne premium aplikacije korisnicima nakon prekida usluge

general : Istraživanje u pokretu nudi besplatne premium aplikacije korisnicima nakon prekida usluge

Waterloo, ON - Research In Motion (RIM) (NASDAQ: RIMM; TSX: RIM) najavio je danas da će ponudu besplatnih pretplatnika ponuditi izbor vrhunskih aplikacija vrijednih više od 100 USD kao izraz zahvalnosti za njihovu strpljivost tijekom nedavnih prekida usluga. Aplikacije će biti dostupne kupcima tijekom narednih tjedana na BlackBerry® App World ™ i bit će dostupne do 31. prosinca 2011. *

"Naša globalna mreža podupire komunikacijske potrebe više od 70 milijuna klijenata", izjavio je direktor tvrtke RIM Mike Lazaridis. "Uistinu cijenimo i cijenimo naš odnos s našim klijentima. Naporno smo radili kako bismo dobili povjerenje u proteklih 12 godina, a mi smo predani pružanju visokog standarda pouzdanosti koju očekujemo, danas iu budućnosti. "

Cjelokupni izbor premium aplikacija postat će dostupan za preuzimanje na BlackBerry App Worldu tijekom razdoblja od četiri tjedna počevši od 19. listopada. Odabiri tijekom ovog razdoblja uključuju sljedeće (s više dolazaka):

· SIMS 3 - elektronička umjetnost
· Bejeweled - elektronička umjetnost
· NOVA - Gameloft
· Texas Hold'em Poker 2 - Gameloft
Bubble Bash 2 - Gameloft
· Photo Editor Ultimate - Ice Cold aplikacije
· DriveSafe.ly Pro - iSpeech.org
· ISpeech Prevoditelj Pro - iSpeech.org
· Pogon Safe.ly Enterprise - iSpeech.org
· Nobex Radio ™ Premium - Nobex
· Shazam Encore - Shazam
· Vlingo Plus: Virtualni pomoćnik - Vlingo

RIM-ovim poslovnim korisnicima također će biti ponuđeno jedan mjesec besplatne tehničke podrške. Trenutnim korisnicima bit će ponuđeno besplatni produžetak jednog mjeseca njihovog postojećeg ugovora o tehničkoj podršci, a korisnicima koji trenutačno nemaju ugovor o tehničkoj podršci, bit će ponuđen jedan mjesec probnog roka RIM-ove BlackBerry usluge tehničke podrške - poboljšana podrška, besplatno. Dodatne pojedinosti o programu i informacije o registraciji bit će dostupne na adresi www.blackberry.com/enterpriseoffer.

Također pročitajte: Nokia marketing dodirni zaslon Asha 305 i 311 kao pametne telefone

"Zahvalni smo našim lojalnim kupcima BlackBerrya zbog strpljenja", dodao je Lazaridis. "Ispričali smo se našim klijentima i neumorno ćemo raditi kako bismo vratili svoje povjerenje. Poduzimamo hitne i agresivne korake kako bismo spriječili da se nešto slično ponovi. "

Napomena urednicima :
Prošlog tjedna mnogi su korisnici iskusili prekide usluga i kašnjenja tijekom razdoblja od oko 3 dana u Europi, Bliskom Istoku, Indiji i Africi, 1, 5 dana u Latinskoj Americi i Kanadi, a 1 dan u Sjedinjenim Američkim Državama. Globalni timovi rade oko 24 sata kako bi sadržali problem i smanjili utjecaj na korisnike što je više moguće. Od četvrtka, 13. listopada, razine usluge vratile su se u normalu.

* Imajte na umu da će dostupnost ove ponude ovisiti o vrsti uređaja, verziji operacijskog sustava, pristupu BlackBerry App World i lokalnim uvjetima i / ili ograničenjima .

Preporučeno
Ostavite Komentar