Glavni » general » Daljinski upravljač za vaš smartphone?

Daljinski upravljač za vaš smartphone?

general : Daljinski upravljač za vaš smartphone?

U redu, ovo je ludo, ali ovdje je priča o mobitelu: prvo imali smo one velike, glomazne telefone, a zatim smo ih držali kako ih minijaturirati kako bi doista mogli biti mobilni. Onda smo odlučili da smo imali dosta sitnih, a zatim ih počeli ponovno razvijati. Sada, naši pametni telefoni postaju toliko ogromni da nam trebaju daljinski upravljači. Dame i gospodo, umorna sam.

Prvo, HTC je imao ideju o HTC Mini Plusu kao daljinskom upravljaču za vodeću tvrtku HTC One:

Stoga zadržavate HTC One u džepu ili vrećici, a Mini Plus ostaje u ruci kako biste mogli primati pozive tijekom korištenja telefona za surfanje na mreži, gledanje videozapisa ili igranje igara. Dobivate trenutne obavijesti o tekstovima, događajima i e-porukama tako da nećete propustiti nešto. Također vam pomaže u više zadataka: možete primati pozive na Mini Plus dok surfate ili razgovarate s velikim tipom. Kontrola daljinskog upravljača bez uporabe ruku omogućuje snimanje fotografija s vašeg telefona na daljinu. Čak se udvostručuje kao daljinski upravljač TV-a, a parove s odabranim HTC uređajima za upravljanje multimedijskim sadržajima putem HTC Media Link HD. Ugrađeni laserski pokazivač i mogućnost daljinskog upravljanja slideshow omogućuju prezentacijama profesionalni poliranje. Sve je techy i geeky i zvuči dandy.

Ali HTC nisu sami. Alcatel je također igrao s istom idejom. Predstavljam Vam daljinski upravljač Alcatel:

Vidite, Alcatelov nadolazeći borac, One Touch Hero, ima ogroman zaslon od 6 inča koji je prevelik za većinu džepova. Daljinski upravljač omogućuje vam da zadržite One Touch Hero u svojoj torbi, ali budite povezani. Vidite li što se ovdje događa? Minijaturiziramo telefon da bi mogao biti uistinu pokretan, a zatim ga vratiti tako da više nije tako mobilan i potreban nam je drugi mobilni uređaj da ostane mobilan. Uzdah.

Također pročitajte: Klasična Nokia 3310 se koristi kao vibrator

Alcatel daljinski upravljač prilično sliči HTC Mini Plusu. Spojite ga s matičnim brodom (žao nam je, pametni telefon) i između ostalog možete uputiti pozive, bez potrebe da vam majka broda (ispričavam se, ne mogu više pomoći) u vašim rukama. Zapravo, ti daljinski upravljači su baš kao i novi smartwatchovi - produžetke vaših pametnih telefona.

Znam da sam pomalo hrabar, i možda bih glumio kao scenarist. Pa što ti misliš? Jeste li s ovim daljinskim upravljačem za svoj pametni telefon?

Preporučeno
Ostavite Komentar