Glavni » general » Besplatni internetski pregled crvenog cheetha koji se nije dogodio

Besplatni internetski pregled crvenog cheetha koji se nije dogodio

general : Besplatni internetski pregled crvenog cheetha koji se nije dogodio

Prije dva dana netko mi je dao glavu o Swift Networksovoj novoj besplatnoj službi za pozivanje zvanom Red Cheetah. Brzo sam pročitao o tome i napravio mentalnu bilješku da ga probati, a zatim objaviti pregled.

Usluga zahtijeva aplikaciju, pa sam je skinula, a zatim krenula prema trgovačkom centru u kojem bih se povezao s Red Cheetahom i dala mu spin. Planirao sam "neko vrijeme" za taj dan i vjerojatno bih vidio film ili nešto.

Kao što bi to sudbina imala, bio sam gladan glad kad sam stigao do trgovačkog centra. Nisam uzela doručak i već je oko 2 sata ujutro. Zato sam trčao u moju omiljenu buku, naredio ukusan obrok i jeli gladu.

Nakon što sam napunio želudac, provjerio sam filmske oglase za taj dan i upravo sam bio na vrijeme da vidim novu Tomb Raider. Yay! Brzo sam platila, pridružila sam se redovima i za nekoliko minuta uputili smo se u kino dvoranu. Dva sata nakon nekoliko jurišanja adrenalina iz Lara Croftovih nekoliko uskih bijega, bili smo gotovi.

Ako poznajete Lagos promet, znate da ako želite doći kući s minimalnom bunom na tjedan dana, morate prijeći cestom najkasnije u 16 sati. Sve kasnije od toga, i pridružit ćete se prometnom roku i zapetljat ćete satima na cesti. Zato sam skočio u auto i zakačio kao što su Lara Croftovi demoni bili za mnom.

Tek kad sam stigao kući, bljeskovi crvene Cheetah ponovno su mi se probijali kroz glavu. O moj Bože!!!! Proveo sam sate u trgovačkom centru i potpuno zaboravio da želim dati probnu uslugu. Imam aplikaciju spremnu na moj telefon i trebala sam samo tražiti žarišnu poziciju Red Cheetah u trgovačkom centru koji sam upravo izveo. Uzdah.

Također pročitajte: Provedite svoje vrijeme s A-Botom za Android

Znači, napravio sam još jedan mentalni naputak da ga isprobam sljedeći dan. To je bilo jučer. Pa, jučer je došlo i jedna stvar je dovela do drugog. Kratka verzija je da nisam krenula nigdje u blizini trgovačkog centra jučer i tako, još jednom, nisam došao isprobati crvenu Cheetah.

Znaš li što sam odlučio? Da ćete biti u redu, bez moje besplatne internetske recenzije za Red Cheetah. Dao bih vam informacije koje su vam potrebne i dopustite da idete i isprobate za sebe. Abi? Hoće li itko umrijeti? Hvala na razumijevanju.

Kako funkcionira besplatna internetska usluga Red Cheetah

Usluga dnevno daje svakom korisniku 1 GB podataka. Ne spominje se brzina koja se očekuje, pa ćemo pretpostaviti da Swift ne postavlja nikakve ograničenja na brzine preuzimanja.

Dakle, morate preuzeti aplikaciju na svoj smartphone ili tablet. Zatim se registrirajte uz svoje puno ime, spol i broj telefona. Aplikacija će zahtijevati da potvrdite svoj telefonski broj. Kada završite, povežite se s bilo kojom raspoloživom žarištem na crvenom cheetahu i pregledajte ih.

Imajte na umu da je usluga besplatna jer Swift Networks prikazuje oglase od sponzora do korisnika pa će aplikacija zatražiti pristup posluživanju oglasa na telefonu. I ne morate odbaciti oglase kako biste izbjegli prekid besplatnog interneta. Da; u Freetownu nema besplatnog ručka. Pitam se iako koliko besplatnih 1 GB dnevno iskorištava posluživanje oglasa.

Red Cheetah je dostupan samo u Lagosu za sada. Ibadani ljudi ne bi trebali moliti goveđi. Vi ste imali 5 minuta slave s Airtelom 4G. Što se tiče Abuja, Kadune, Ikot Ekpena, Okada, Ijebu-Ijesha itd., Molimo Vas da se još uvijek radujte s nama. Osjećamo vašu bol.

Također pročitajte: Uživajte u besplatnom internetu na Zenith Free Wifi vrućim točkama

U svakom slučaju, to je sve što trebate znati o besplatnoj internetskoj usluzi Red Cheetah. Barem, to je sve što znam za sada. Idi dajte mu vrtnju i vratite se zanimljivim pričama, molim vas. Slobodno podijelite svoja iskustva ovdje u odjeljku komentara ovog članka ili u MobilityArena forumu. Dečki volim vas!

Preuzmite aplikaciju Red Cheetah za Android uređaje OVDJE.

Preporučeno
Ostavite Komentar