Glavni » general » Oporavak izbrisanih fotografija pomoću aplikacije za oporavak fotografija

Oporavak izbrisanih fotografija pomoću aplikacije za oporavak fotografija

general : Oporavak izbrisanih fotografija pomoću aplikacije za oporavak fotografija

Kada fotografirate na telefonu koji vam se ne sviđa, izbrišete ga. Međutim, što se događa kada slučajno izbrišete sliku koju vam se sviđa ili nešto što ima važne informacije? Ako upotrebljavate aplikaciju za oporavak fotografija, to ne bi ni trebalo biti problem za vas.

Jedna takva aplikacija je Disk Digger. Ova je aplikacija vrlo jednostavna aplikacija za vraćanje fotografija koje ste izgubili iz bilo kojeg razloga na pametnom telefonu. Ona može povratiti i vratiti izgubljene slike s vaše SD kartice i unutarnje memorije. Nema potrebe za korjenjem telefona da ga upotrijebite. No ako je vaš telefon ukorijenjen, aplikacija će pretražiti čitavu memoriju vašeg uređaja za bilo koji trag na svim fotografijama, kao i videozapisima. Ako vaš uređaj nije ukorijenjen, aplikacija provodi ograničeno skeniranje pretraživanjem predmemorije i sličica. Tako, na neki način, vraćate svoje slike.

Ovo nije jedina aplikacija za oporavak fotografija. Međutim, to je jedan od najkorisnijih, s obzirom da mnogi alati za oporavak zahtijevaju da korigirajte telefon prije nego što obavite skeniranje. Disk Digger dostupan je u Trgovini Google Play.

Preporučeno
Ostavite Komentar