Glavni » general » Prepoznajte Nigerije ili prošetajte

Prepoznajte Nigerije ili prošetajte

general : Prepoznajte Nigerije ili prošetajte

Nikad nisam skrivao moje preziranje za one proizvođače / programere / davatelje usluga koji nas snobuju kao zemlju. Ne zanima me sve medijske vijesti o "ugledu Nigerije". To je uglavnom hype. Korupcija je ozbiljnija i rasprostranjena u nekoliko drugih zemalja koje ne dobivaju naslov vijesti.

Natrag na mobitel.

Uzmimo RIM, proizvođače Blackberrya kao primjer. Unatoč činjenici da Nigerija ima sjajnu brzinu usvajanja BlackBerrya i da svi GSM operateri nude BlackBerry usluge, RIM nas nastavlja snobirati kao zemlju. Blackberry Appworld je izvan granica stanovnicima Nigerije koji žele kupiti aplikacije.

Isto vrijedi i za Apple i njihovu App Store. Zatim, postoji Google i njihovo Android tržište. Neke od naših domaćih tvrtki koje proizvode uređaje s Androidom moraju izraditi vlastite trgovine aplikacija koje podržavaju Nigerijce koji trebaju kupiti aplikacije. Pozdravljamo napore timova iza Ovim tablete da, primjerice, pružimo alternativu korisnicima njihovih proizvoda.

Ne smijem zaboraviti napomenuti da stanovnici nigerijskih zemalja ne mogu kupiti aplikacije za smartphone Bada iz Samsungove trgovine. Još jedan skup skupih igračaka koji se ne mogu maksimalno koristiti. Zove se pljačka, momci.

Naravno, moj trenutni pregled HTC HD7 sa ​​sustavom Windowsphone 7 doveo me licem u lice i Microsoftov snobizam. Htio sam kupiti aplikaciju, ali Nigerija nije ni na popisu, pa ne mogu, iako imam legitimnu VISA karticu. Sve to UI dobrote je beskorisno ako moja zemlja nije prepoznata i ne mogu kupiti aplikacije s Windowsphone tržišta.

Također pročitajte: Službeni Windows Phone 8.1 specifikacije list

Smeće. Čisti čepovi.

Neki mogu biti mišljenja da je riječ o nigerijskom problemu. Ne slažem se. Ali čak i ako jest, vidimo da neki proizvođači pokušavaju povezati s nama, kako bi nas podržali. Korisnici mogu kupiti aplikacije iz svojih trgovina. Oni koji povezuju Nigerije nemaju dvije glave.

Ako ne i zbog činjenice da unatoč besmislenom položaju tih snobova još uvijek postoji veliki broj ljudi koji su ljubitelji njihovih uređaja, aplikacija i usluga, voljeli bismo da ih potpuno popišemo. Ali razmišljamo o onima čitatelja koji vole i koriste njihove proizvode.

Slijedi Mobility Nigerija službeno stajalište - pružit ćemo minimalnu pokrivenost glede pregleda uređaja, aplikacija i usluga čiji proizvođači ne pružaju službenu podršku za Nigeriju. Žao mi je, ali ovo je nepovratno.

iPhone, Windowsphone, Android i BlackBerry korisnici, podržat ćemo vas, ne brinite. Dobit ćete dovoljno članaka koji će vam pomoći da dobijete najbolje od svojih uređaja, bez obzira na službeni položaj proizvođača uređaja. Objavljivat ćemo korisne članke, savjete i savjete, ali sigurno nećemo objavljivati ​​najave novih uređaja i / ili usluga od onih koji nas snobiraju.

Iznimke mogu obuhvaćati uređaje koji rade na operacijskim sustavima koji nisu podržani od strane programera, ali čiji proizvođači imaju službenu podršku za Nigeriju, npr. Uređaje Android koji proizvode Samsung ili Sony Ericsson.

Dakle, ako želite koristiti BlackBerry, Android, Windowsphone, Bada ili iOS uređaj, bez obzira na situaciju na zemlji, to je vaš izbor. Podržat ćemo vam, ali nemojte očekivati ​​da ćemo posvetiti vrijeme i trud u pružanju novih obavijesti o proizvodima i ažuriranja tih osoba. Oni to ne zaslužuju.

Također pročitajte: Blogging 101: Blogging nije za one koji su slabiji

Naravno, forumi su otvoreni za vas kako biste stvorili teme o vašim omiljenim uređajima, Osesima i uslugama, stoga slobodno slobodno.

Ali ako tvrtka želi službenu pokrivenost ovdje na Mobility Nigeria, moraju se sjesti i ukinuti njihovu neugodnu praksu da nas zadrže sa svojih službenih popisa.

Kako možemo provesti naš teško zarađeni novac na proizvode od tvrtki koje odbiju priznati nas, bez sumnje podržavaju nas? I zašto bi mi potrošili resurse u promicanju takvih tvrtki i njihovih proizvoda? To je samo ludo. Ludi i neprihvatljivi.

Evo, reče onima dečki da odlaze na vatru. Tamo. Rekao sam to. Tuži me.

Preporučeno
Ostavite Komentar