Glavni » general » Razlozi zašto više volim Gionee preko Tecna

Razlozi zašto više volim Gionee preko Tecna

general : Razlozi zašto više volim Gionee preko Tecna

Međunarodno priznanje

Vjerovali ili ne, Gionee kao brand više je međunarodno priznat nego Tecno. Imaju posvećenu stranicu za svoje telefone na GSMArena.com, a svi znamo da je bilo koji gadget ili marka na GSMAreni dostojno napomenuti.

Ima više podrške

Ozbiljno, imaju Android telefon bez podrške gurua, geek i programeri mogu biti pomalo dosadni i nezanimljivi. Gotovo svi Gionee telefoni imaju forume na XDA, s mnogo prilagođenih ROM-ova, modova, hackova i popravaka. Posjetite YouTube i pretražite Gionee, vidjet ćete mnoge recenzije i videozapise o vodiču. Tecno, s druge strane, ima samo podršku na Nairaland i nekoliko nigerijskih tehnoloških mjesta. Kudos nekim od naših nigerijskih gurua, neki su došli do prilagođenih romova i uvijek možete dobiti pomoć u njihovim posvećenim forumima, ali to je u osnovi ograničeno na Nairaland.

Oni 'zapravo' oslobađaju ažuriranja

Da!! Gionee objavljuje ažuriranja za svoje telefone. Oni su nedavno pao 4.4.2 Kitkat ažuriranje za model M2, također sam čuo da postoji sličan update za Gionee P4, iako nepotvrđen. Tecno u cijelom životu nikad nisu objavili nikakav update za svoje fanove, kupujete i to je sve. Svako novo ažuriranje možete dobiti samo u novije izdanje telefona.

Gionee je više inovativan

Gionee je inovativniji od Tecno. Jednom su slomili svjetski rekord za objavu najtanjih smartphonea s Gionee Elife S5.5. Također su išli naprijed da razbiju vlastiti rekord s nedavnim izdanjem Elife S5.1 modela. Njihovi telefoni su lijepo izgrađeni. Tecno je tek nedavno počeo boljim estetikom sa svojim najnovijim izdanjima H7, R7 i Phantom Z.

Također pročitajte: Kako se ne-geeks suočavaju?

Osobno sam to primijetio kad odaberete Tecno i Gionee istog raspona cijena. Gionee pobjeđuje Tecno u gradnji, završetku, sučelju i korisničkom sučelju, itd. Ne znam je li to samo meni, ali uvijek postoji "rub" Gionee telefona preko Tecnog. Pa trenutačno, ako me netko pita da preporučim Android s povoljnim cijenama, prvo spomenem Gionee.

Preporučeno
Ostavite Komentar