Glavni » general » Razlozi za uzimanje SMS Marketinga u obzir

Razlozi za uzimanje SMS Marketinga u obzir

general : Razlozi za uzimanje SMS Marketinga u obzir

Teško je biti marketer u ovom vrlo konkurentnom okruženju. Brandovi uvijek promatraju načine da svoje poruke prenesu potencijalnim i postojećim korisnicima, a pada na marketer da dostavi rezultate. Iako postoji mnogo buzzova oko multimedijalnih kanala poput e-pošte i društvenih medija, SMS Marketing je kanal koji ne želite zanemariti.

Cilj marketinga je postići dobre rezultate izvršavanjem kvalitetnog marketinga. Ne možete degradirati kvalitetu marketinga zbog dobivanja nekih kupaca, jer to neće funkcionirati. Osnovna stvar koju trebate napraviti u marketingu je staviti se u cipele kupca, a zatim razmisliti o njima. Osim toga, također morate pratiti kupovne navike koje imaju i područja na kojima se odjavljuju za informacije.

SMS marketing pogodnosti koje morate znati

Pogledajmo zašto ne biste smjeli ignorirati SMS kao način marketinga svojih proizvoda i usluga.

Uz proliferaciju mobilnih telefona ovih dana, pametne tvrtke traže načine kako bi marketing mobilni prijateljski. Nijedan drugi oblik marketinga nije mobilan poput SMS marketinga . SMS je prilično nevjerojatan način kako bi se osiguralo da svaki kupac bude svjestan novih trendova ili proizvoda s kojima dolazite. To je jedan od najpouzdanijih i pouzdanih marketinških metoda.

  • Brzo je:

Izvršenje SMS marketing kampanje znači da možete izraditi poruku i slati skupno SMS korisnicima i izgledi za nekoliko minuta. Cijeli ovaj proces neće dugo trajati. U roku od 3 minute možete poslati 90% poruka.

  • To je univerzalno:
Također pročitajte: Ažuriranja za dodatne aplikacije (ažuriranja za Smart App) sada dostupna na Androidu

SMS marketing je najopćenitija forma digitalnog marketinga. SMS je ugrađen u svaki mobilni telefon - od najjeftinijih do najskuplje. Tekstne poruke dolaze do ljudi koji nemaju pristup internetu, pa je vrlo uključivo. Sve dok osoba ima mobilni telefon u ruci ili džepu, možete ih dobiti izravno putem SMS-a.

  • 98% Otvoreno:

SMS je savršen način za uspostavljanje angažmana između tvrtki i njihovih potencijalnih kupaca, budući da ima otvorenu stopu od oko 98%. To je mnogo veća stopa od onoga što e-mail marketing ili društvene medije donose. I obično, otvara se nekoliko minuta nakon primanja.

  • Eko-friendly mogućnost da budem iskren:

U usporedbi s e-poštom, sastankom licem-u-lice i izravnom poštom, tekstualna poruka imat će najmanji utjecaj na bilo koji ugljični otisak. Dakle, kako bi vaš posao malo zeleniji, SMS marketing je veliki korak naprijed.

SMS je vrlo učinkovit kanal za obavljanje marketinga za neprofitne i poslovne subjekte podjednako.

Sada ste jasno svjesni prednosti koje vam samo SMS marketing može ponuditi. Da biste uživali u najboljem slučaju servisa za SMS, svakako krenite prema pravom timu za digitalni marketing.

Preporučeno
Ostavite Komentar