Glavni » general » Stvarno? Više od 1,1 milijun BBM4Android aktivnih korisnika u prvih 8 sati izazvao probleme

Stvarno? Više od 1,1 milijun BBM4Android aktivnih korisnika u prvih 8 sati izazvao probleme

general : Stvarno?  Više od 1,1 milijun BBM4Android aktivnih korisnika u prvih 8 sati izazvao probleme

Iz BlackBerry bloga:

Prije pokretanja BBM za Android, neobjavljena verzija aplikacije BBM za Android objavljena je na mreži. Zanimanje i oduševljenje koje smo već vidjeli - više od 1, 1 milijuna aktivnih korisnika u prvih 8 sati čak i bez pokretanja službene aplikacije za Android - nevjerojatno je. Slijedom toga, ova neobjavljena verzija uzrokovala je probleme, koje smo pokušali riješiti tijekom dana.

Naši timovi i dalje rade oko 24 sata kako bi BBM doveli na Android i iPhone, ali samo kada je spreman i znamo da će ispuniti vaša očekivanja BBM-a. Pauziramo globalni razvoj BBM-a za Android i iPhone. Korisnici koji su već preuzeli BBM za iPhone moći će nastaviti koristiti BBM. Neobjavljena Android aplikacija bit će onemogućena, a korisnici koji su ga preuzeli trebali bi posjetiti www.BBM.com da biste se registrirali za ažuriranja o službenom BBM-u za dostupnost Androida.

Čim budemo u mogućnosti, započet ćemo neprekidan raspored BBM-a za Android i nastaviti s radom BBM-a za iPhone. Molimo slijedite @BBM na Twitteru za najnovija ažuriranja i idite na www.BBM.com da se prijavite za ažuriranja o BBM za Android i iPhone. Ti problemi nisu utjecali na BBM uslugu za BlackBerry.

Moje misli:

BlackBerry je bio jasno iza rasporeda na aplikaciji BBM4Android. Jučer nije vidio svjetlo dana. Još uvijek nije do sada. Ako je izdanje barem bilo blizu rasporedu, aplikacija koja je iscurila bila bi bila u boljoj formi i ne bi prouzročila toliko problema kao što su BlackBerry izjavili na serverima. Da; Bit ću bitno na BlackBerryu. Imali su dovoljno vremena za pripremu za to. Uništili su je. Svi ostali tehnički detalji su policajci. Mužjak se zaustavlja za svojim stolom.

Također pročitajte: Sretan rođendan, Nicole!

Aplikacija BBM na mojem Pliris Blaze + više ne šalje poruke, pa pretpostavljam da je BlackBerry doista blokirao propuštenu aplikaciju.

BlackBerry ne treba ovo svojevrsno razočaranje i loše tiskanje u ovom trenutku. Trebali su biti spremni prije nekoliko dana - aplikacija, poslužitelj, sve. Svaka aplikacija koja je istekla nekoliko dana do pokretanja bila bi spremna i ne bi uzrokovala nikakve probleme s poslužiteljem. Oni bi trebali voziti uzbuđenje, buzz i hype trenutka, a ne ispuštati isprike.

I Google previše ..

Oh! I onda postoji Google. Kako je u Trgovini Play objavljeno najmanje 7 različitih lažnih verzija aplikacije? Želite reći da sada mogu ustati i prenijeti lažni BBM aplikaciju ili objaviti spoof GTBank ili Zenith Bank app? Sramotno smeće. Apsolutna, besmislena glupost.

Treseći moju glavu.

Preporučeno
Ostavite Komentar