Glavni » general » Rukovanje u stvarnom životu tvrtke Nokia N8 koja pokreće PR 1.1

Rukovanje u stvarnom životu tvrtke Nokia N8 koja pokreće PR 1.1

general : Rukovanje u stvarnom životu tvrtke Nokia N8 koja pokreće PR 1.1

Nokia N8, zajedno s ostalim članovima SymbianNu (volio bih to za "Symbian ^ 3", zvuči cooler) obitelj, konačno je dobio prvo od glavnih ažuriranja obećao Nokia.

Nedavno sam ažurirala moju jedinicu i bila sam na traganju za poboljšanjima. Iako ne postoje vizualna (UI) poboljšanja, koliko ja mogu reći, PR1.1 se bavi nekim od hripavica koje sam imao kod N8.

Evo mojih opažanja:

1. Gmail sada odražava poruke čitanja ispravno
Prije upotrebe Gmaila na uređaju N8 značilo je da ako čitate poštu na uređaju, vjerojatnost je da status "Pročitano" neće biti vidljiv na vašem Gmail računu i obrnuto. To je sada riješeno i, koliko ja mogu reći, to više nije problem.

2. Mail for Exchange radi bolje
Pomoću početnog firmvera morali ste postaviti Google kontakte i kalendare sinkronizirati s programom Mail for Exchange, ali onemogućiti sinkronizaciju e-pošte i postaviti Gmail kao zaseban račun - rješenje koje je dobro funkcioniralo, ali je bio dodatni korak. To je bilo zato što je, ako ste imali omogućenu e-poštu, kada pokušavate slati e-poštu, aplikacija jednostavno zatvara.

Sada Mail for Exchange dobro funkcionira s omogućenom e-poštom, kalendarima i kontaktima. Mogu slati e-poštu s MfE računa bez ikakvih problema.

3. Birač sada radi u pejzažnom načinu rada
Izgleda kao nešto iz N900.

4. Ažurirani preglednik
Broj verzije preglednika je drugačiji, ali iskreno nisam primijetio nikakva poboljšanja. Volio bih vidjeti tekst reflow za sada prije nego što novi preglednik dolazi s sljedećim ažuriranjem.

Također pročitajte: Nova Opera Mini beta verzija 8.0.1674.86036 za Android OS

5. Adobe Reader ažuriran na 2.5.653
Do sada nije bilo razlika.

6. Quickoffice
Nisam dobio ažuriranje 6.4.166 (što bi trebalo donijeti funkcije uređivanja i poboljšane funkcije zumiranja). Vjerojatno zato što sam ranije platila za uređivanje. Ja sam još uvijek zaglavljen na 6.3.16 OVI_S605.0. Dakle, kažnjen sam za plaćanje plaćene nadogradnje. Kako je to cool?

Dok smo na QuickOfficeu, nisam siguran kako sam propustio, uključujući i ovo na mom popisu lijekova ranije, ali QuickOffice na N8 je hrom. JADAN. To je posao koji je lijen čovjek. Čini se da je QuickOffice upravo uzeo verziju 5. izdanja i bacio je tamo. Pomicanje je preko te tanke trake za pomicanje udesno, i naći ćete mnogo toga da dvaput dodirnete da biste otvorili mape i datoteke.

Nisam ga smetala jer sam nadogradio na inačicu za uređivanje. Kako netko može napraviti bilo kakvo uređivanje na ovoj stvari?

Molimo Vas da napravite pravilnu QuickOffice verziju za SymbianNu uređaje! Oh, osim ako se PR1.1 inačica već pobrinu za ovo. Ali ja nemam nikakav način da kažem, jer mi je uskraćeno ažuriranje. Svatko tko ima novu QuickOffice verziju 6.4.166 skrbi za dijeljenje s nama?

Ažuriranje ažuriranja QuickOffice:
Netko je u odjeljku za komentare istaknuo da, ako sam deinstalirao QuickOffice na N8 i ponovno pokrenuo uređaj, dobio bih ažuriranu verziju - a to je funkcioniralo.

Novi QuickOffice znatno je bolji od starijih. Evo mojih opažanja:

  1. Sada se možete pomicati samo pomicanjem okomito - tanka traka za pomicanje više nije potrebna - yaaaaay!
  2. Zumiranje je mnogo ugodnija vježba - zujanje prstiju i kad zumirajte preusmjeravanja teksta kako bi odgovarali zaslonu
  3. Postoji broj riječi i ostali uobičajeni osumnjičeni
  4. Dvaput dodirivanje za otvaranje mapa i datoteka čini se da je povijest sada, ali pregledavanje za dobivanje datoteka je sporo
Također pročitajte: Osvojite $ 1000 u natjecanju mobilne igre Supa Strikas

U cjelini, pohvalno ažuriranje na QuickOffice frontu. Sada je svakako korisnija aplikacija.

Zaključak
Sve u svemu, N8 je bolji uređaj od PR1.1 ažuriranja. Ne; ispočetka to. Evo što sam htjela reći: N8, koji je već bio izvrstan uređaj, postao je bolji alat za rad sada kada radi PR1.1. Yup; to zvuči bolje.

to nije uzbudljivo ažuriranje, ali to je ažuriranje s nekim primjetnim poboljšanjima. Poboljšanja samo za e-poštu to vrijedi.

Ako niste ažurirali N8, C7 ili C6-01, idite sada.

Kada je PR 2.0 udarajući naše uređaje? To je dijete koje ne mogu čekati. Novi preglednik i ostale promjene korisničkog sučelja su stvari koje zaista imaju moju adrenalinsku pumpu.

Preporučeno
Ostavite Komentar