Glavni » general » Ponovno posjetite mobilne forume Mobility Arene

Ponovno posjetite mobilne forume Mobility Arene

general : Ponovno posjetite mobilne forume Mobility Arene

Dva puta smo postavili i pokrenuli forum za raspravu na ovoj web stranici. Prema zadanim postavkama upotrebljavamo dodatke za forum kako bismo ostvarili dobru razinu integracije s postojećom bazom podataka programa WordPress i kako bismo održali uravnotežen izgled i dojam između bloga i foruma. Mobilni forumi na Mobility Areni ponovno su prekinuti.

Ponovno i ponovo ima problema. U svakom smo trenutku morali prekinuti odbora zbog problema s softverom. U nekim je slučajevima to bilo vezano uz sigurnost. Drugi problem s kojim smo također imali problema je mobilna kompatibilnost. Većina programera aplikacija za WordPress forum čini se da ne smatra mobilni pristup.

Ponovno postavljamo mobilne forume i veselimo se održavanju bez obzira na to što je ovaj put. Ako već imate račun za Mobility blog, samo se prijavite na isti forum na početku objavljivanja. Ako to ne učinite, izradite račun i dobro ćete ići.

Slobodno razgovarajte o svojim omiljenim uređajima i potražite pomoć u vezi s bilo kojim mobilnim, uključujući mrežna pitanja. Također slobodno podijelite uzbudljive vijesti o svojim aplikacijama i telefonima za sanjare. Zabavite se, svakako. Posjetite MobilityArena Forum!

Preporučeno
Ostavite Komentar