Glavni » general » Re: Mrežni način rada na Windows Phoneu

Re: Mrežni način rada na Windows Phoneu

general : Re: Mrežni način rada na Windows Phoneu

Neki od vas možda počinju misliti da sam opsjednut. Da; Ja sam. Prestani misliti. Opsjednut sam sa sustavom Windows Phone. To je OS koji želim držati tijekom dana i nošenjem u krevetu noću. Zato očajnički lovaš informacije i pokušavam naći rješenja za frustrirajuće stvari koje sam pronašao na njemu.

Kao što možda znate, otkrio sam da svi pametni telefoni Windows Phone koje sam pregledao - HTC HD7, HTC 7 Mozart, Lumia 610 i Lumia 920 - nemaju način rada samo 3G u postavkama veze. Samo za 3G znači mogućnost povezivanja samo za 3G / HSDPA. To sam detaljno opisala u mom nedavnom članku, Windows Phone me vozi ludo.

Kao odgovor na moj članak, Julian je postavio ovaj komentar koji mi je dao neke nade:

Imam HTC 8X i omogućuje mi slobodno prebacivanje između 2G, 3G ili LTE iz izbornika mrežnih postavki.

Međutim, moje online istraživanje pokazuje da HTC 8X zapravo nema samo način rada s 3G. Ono što ima je upravo ono što svi ostali uređaji WP-a koji sam koristio imaju sposobnost povezivanja vaše maksimalne brzine veze. Ako, na primjer, pričvrstite maksimalnu brzinu na 3G, to znači da će se telefon slobodno prebacivati ​​između 2G i 3G. To nije način rada samo 3G. Pogledajte dva snimka zaslona u nastavku s HTC 8X:


Izvor: Provjera mrežnog moda - HTC Windows Phone 8S

Jmaine je također odgovorio:

Koristim Lumia 900 koji pokreće Mango 7.5, a iz iskustva je omogućena mogućnost odabira 3G moda ili samo rubni način rada.

Ovdje je također veza na članak pomoći za Nokia Lumia 900 koji jasno daje 900 doe3s nema samo 3G način rada. Ono što ima i Lumia 900 je mogućnost odabira E (EDGE), 3G ili 4G kao najvišu brzinu veze. Nema mogućnosti povezivanja s jednim.

Također pročitajte: Evo kako ažurirati softver Apple Watch

Koliko vidim, samo mrežni način rada 3G ne postoji na Windows Phoneu. Šteta. Iskrcavanje plača sramota.

PS: Samo u slučaju da su Julian i Jmaine u pravu, a postoje varijante HTC 8X i Lumia 900 koji zapravo imaju način rada samo 3G, možete li mi snimiti snimku zaslona ili fotografirati i e-poštu putem [email protected] ng? Hvala.

Preporučeno
Ostavite Komentar