Glavni » general » Razer Blade, MacBook Pro prijenosnih računala

Razer Blade, MacBook Pro prijenosnih računala

general : Razer Blade, MacBook Pro prijenosnih računala

Igrači će ikad biti uzbuđeni da zadovolje najnoviji gaming laptop iz Razera, nazvan Razer Blade. Ovo je privlačno tanak i prijenosni high-end gaming laptop s najnovijim komponentama i velikim korisničkim iskustvom. U stvari, Razer Blade je nazvan MacBook Pro za gaming prijenosna računala. I uistinu, specifikacije i dizajn stavljaju ovaj laptop u vlastitu klasu.

Razer Blade je manji i lakši od gotovo svakog drugog računala za igre, a ima elegantan dizajn. S minimalističkim mat-crnim tijelom i vitkim profilom s zaobljenim rubovima, svakako izgleda lijepo. Tipkovnica uređaja, koja je dio tvrtke Chroma linije, ima prilagodljivu shemu pozadinskog osvjetljenja, tako da možete prepoznati pojedinačne ključeve bez previše napora. Ovo je bitna značajka igranja prijenosnih računala.

Sada, ovdje je jedan od razloga zašto se ovaj laptop razlikuje od većine igranih prijenosnih računala. Uz Nvidia GTX 1060 grafičku karticu s 6 GB video RAM-a, koja je danas najbolja cijena u odnosu na performanse u Nvidia katalogu. Uređaj također dolazi s 16GB DDR4 RAM-om. Grafička kartica će također podržavati VR slušalice poput Oculus Rift ili HTC Vine. Ovo još nije uobičajeno među prijenosnicima. Nadalje, Razer Blade dolazi s novim Intel Core i7-7700HQ procesorom. Izvješća su trajala u trajanju od 8 sati i 15 minuta.

No Blade ima neke padove. Na primjer, u svojoj zadanoj konfiguraciji nema velik hard disk za pohranu. Međutim, portovi velike brzine omogućuju izvrsno korištenje vanjske pohrane. Postoje tri USB 3.0 priključka i Thunderbolt 3 priključak. Međutim, ne postoji Ethernet port, što je samo nesretno. Još jedan nedostatak ovog prijenosnog računala je da se lako zagrijava tijekom igranja. Ipak, to se brzo hladi kad ste završili igrati.

Također pročitajte: Nokia E75 QWERTY klizač sada dostupan u Nigeriji

Razer Blade je idealan za igrače koji su nakon prenosivosti i stila. Nadalje, izvrsno djeluje kao radna stanica u profesionalnom okruženju. Međutim, cijena za ovaj laptop je prilično visoka, na 1.899 dolara.

SPECIFIKACIJE RAZER BLADE

  • Zaslon: 14-inčni zaslon od 1.920 × 1.080
  • CPU: 2.8GHz Intel Core i7-7700HQ
  • Memorija: 16 GB DDR4 SDRAM 2, 400 MHz
  • Grafika: 6 GB Nvidia GeForce GTX 1060
  • Skladištenje: 256 GB SSD
  • Umrežavanje: 802.11ac bežični, Bluetooth 4.1
  • Operativni sustav: Windows 10 Home (64-bitni)
  • Cijena: 1.899 USD
Preporučeno
Ostavite Komentar