Glavni » general » Sirovi brojevi više ne znače ništa

Sirovi brojevi više ne znače ništa

general : Sirovi brojevi više ne znače ništa

Scena 1
IPhone 5 ima dvojezgreni procesor, ali ima više tekućine od mnogih četverosustava pametnih telefona Androida. Pretpostavljam da možemo očekivati ​​slične rezultate kada je u pitanju ipad 4 u odnosu na četverojezgrene Android tablete.

Scena 2
LG Optimus G ima kameru od 13 megapiksela koja ne nadmašuje 8 megapikselne kamere na konkurentnim mobitelima. Fotoaparat Nokia 808 PureView stvara snimke od 5 megapiksela koji nadmašuju snimke fotoaparata s 8 megapiksela za konkurentne uređaje.

Scena 3
Prikaz 808 je samo 360 x 640 piksela rezolucije, ali ne prikazuje slike niže od onoga što vidim na zaslonu HTC One X na 720 x 1280 piksela.

Scena 4
S akumulatorom Li-Ion od 2000 mAh, Motorola RAZR i ima bolju radnu snagu od ostalih pametnih telefona u svojoj klasi s sličnim baterijama.

Sve više i više, vidimo da sirovi brojevi ne pokazuju uvijek performanse. Tehnologija napreduje do točke u kojoj se neodoljivim drugim čimbenicima, proizvođač može proizvesti bolje performanse s nižim određenim uređajem. To je stvarnost moderne tehnologije. Samo gledanje na sirove specifikacije uređaja može vas zavarati. U pravilu, trebali biste igrati s uređajem kako biste došli do valjanih zaključaka o izvedbi.

To je zanimljiv svijet, ovaj novi svijet u kojem sirovi brojevi ne znače ništa.

Preporučeno
Ostavite Komentar