Glavni » general » Rapper, Hi Beezle, pruža uvid u BlackBerry Z3 koji pokreće OS10.3

Rapper, Hi Beezle, pruža uvid u BlackBerry Z3 koji pokreće OS10.3

general : Rapper, Hi Beezle, pruža uvid u BlackBerry Z3 koji pokreće OS10.3

MOBILITY.ng ima prilično bogatstvo sljedbenika, od studenata do liječnika, računovođa i čak glazbenika. Rap glazbenik i tech entuzijast, Ib 'Hi Beezle' Sam-Epelle, dugogodišnji je mobilist. Poslao je ovaj pregled pružajući rano gledanje na BB10.3 trčanje na BlackBerry Z3. Uživati! - Urednik

BlackBerry Z3 je proračun s telefonskom razinom sredine telefona od kanadskog proizvođača i pruža iznad izvedbe srednjeg raspona. Koristim Z3 kao moj telefon s podacima (bez glasovnih poziva), a osobno sam smatrao da je to kompetentno u tom smislu. Na njemu prikazujem propuštenu verziju od 10.3, što je dodatno povećalo svoju zahvalnost za uređaj.

Z3 ima 5-inčni IPS zaslon koji sam pronašao da bude pristojan. Nije tako oštra kao i Z10; no pojedinačni pikseli nisu vidljivi kada se telefon drži na daljinu. Obično imam leđa svjetlo na najnižoj razini i još uvijek je pogodan za obavljanje većine zadataka. S druge strane, da biste bolje uživali u video potrošnji, povećavam pozadinsko osvjetljenje na polovicu gornje granice.

Datum prikazan na novom početnom zaslonu je koristan i elegantan. Osim toga, cijenim da je BlackBerry ostavio opciju da ga onemogući u dijelu zaslona aplikacije Postavke, ako posvećen početni zaslon nije vaša šalica čaja.

Novi v10.3 novi posvećen početnom zaslonu, s datumom:

Z3 je dizajniran na način koji olakšava rad s jednom rukom, ali brže sam tipkati s obje ruke. BlackBerry 10 OS ima značajku u kojoj korisnik može zvrčka riječi u tijelo teksta. Tipkovnica dobro obavlja predviđanja, obično prikazuje sljedeću riječ koju želite unijeti iznad ključa. Tipkovnica je inteligentna i učinkovita. Ovaj je članak sastavljen bez napora pomoću njega.

Također pročitajte: Full Specifications Nubia Z18S

Lakši dizajn od 10.3, a nove obnovljene ikone privlače me, čak se osjećaju bolje prilagođene operacijama temeljenim na gestualizaciji OS-a. Nove ikone su šarene i pomažu u iskorištavanju slabosti zaslona Z3. Razina zasićenosti boja dio je jačih kvaliteta zaslona. Međutim, oznake ikona na stranici aplikacija otkrivaju nižu gustoću piksela zaslona 720p.

Evo primatelja aplikacije v10.3 s novim, glatkim, pjevanim ikonama:

Životni vijek baterije izvrsno je na Z3. Uređaj traje cijeli dan na naplatu, uz - konstantnu 3G podatkovnu vezu, sinkronizaciju e-pošte i društvenih mreža, povremeni online video streaming i cjelodnevnu korespondenciju na IM aplikacijama. Osim toga, služi kao hotspot za ostale uređaje. S teškom uporabom, baterija traje duže od 24 sata na jednom punjenju, a punjenje baterije traje oko 3 sata.

Došlo je do pukotine 10.3 ažuriranja koje je do sada bilo stabilno. Možda je OS možda predstavio probleme ako sam uređaj koristio za glasovne pozive. To se, rekao je, ne mogu se sjetiti kad god se dogodilo nešto neobično. Obično se radi o mrežnim problemima koji su označeni bilo kada uređaj ponaša abnormalno. Ažuriranje obično donosi puno dobrodošlica, što dodatno povećava učinkovitost na već operativnom sustavu koji je orijentiran na učinkovitost.

Jedna nova značajka koju sam pronašla vrlo je korisna - mogućnost da prstom prijeđem od vrha zaslona pomoću dva prsta, iz bilo koje aplikacije, kako biste spustili brze izmjene. To vam omogućuje brzi pristup tim preklopnicima bez napuštanja aplikacije u kojoj radite, za razliku od prethodnih verzija sustava Blackberry 10. BlackBerry Hub je prošao blage vizualne promjene, a u 10.3, brisanje više unosa u središtu je lakši zadatak nego u prethodnim iteracijama.

Također pročitajte: Phablet i selfie

Brzo prebacuje pristup tijekom rada u aplikaciji:

Razine prilagodbe OS-a nisu tako razrađene kao što je na Android OS-u, na primjer, ali se usuđujem reći da je 10.3 najodgovornije BlackBerry iskustvo ikad. Vidite, ono što je BlackBerry učinio je ugraditi više značajki koje utječu na učinkovitost, a ne samo promjenu stvari. Dostavili su korisniku više mogućnosti za izbor s ovim ažuriranjem.

Z3 720p zaslon dokaz:

Ovaj članak ni na koji način ne spominje sva poboljšanja 10.3 će donijeti već pristojan smartphone. Međutim, to pokazuje da su poboljšanja na putu za Z3, i čini ga još bolji posao za ljude koji trebaju pristupačni komunikacijski uređaj.

Posjedujete li Z3 ili bilo koji drugi uređaj BlackBerry? Možete li pokrenuti 10.3 na njemu? Što vam se sviđa u uređaju? Kakvu značajku 10.3 smatrate najkorisnijima? Slobodno se oglasite u odjeljku komentara u nastavku.

Preporučeno
Ostavite Komentar