Glavni » general » Utrka s Ford GT u Forza Motorsport 6 Igra za Xbox One

Utrka s Ford GT u Forza Motorsport 6 Igra za Xbox One

general : Utrka s Ford GT u Forza Motorsport 6 Igra za Xbox One

Kako bi proslavio Fordov povratak na utrku izdržljivosti od 24 sata u Le Mansu 50 godina nakon što je snimio povijesnu pobjedu 1-2-3 u 1966., # 66 Ford GT utrka je sada dostupna za vožnju u Forza Motorsport 6 utrkama za Xbox One.

Od danas, kodovi za preuzimanje besplatnog trkaćeg automobila Ford GT Le Mans bit će izravno upućeni u Inboxove za Xbox Live za igrače koji igraju Forza Motorsport 6. *

Ove godine Ford vodi dva Ford Chip Ganassi Racing Ford GTs na FIA World Endurance Championshipu i dva u IMSA WeatherTech SportsCar prvenstvu. Sva četiri Ford GTs natjecat će se za slavu GTE Pro klase u Le Mans 24 Hours koja počinje u 15:00 CET 18. lipnja u Francuskoj.

Ford GT supercar

Utrka Ford GT utemeljena je na potpuno novi Ford GT supercar, koji je vrhunski proizvod Fordove izvedbe. S najmodernijom aerodinamikom, laganom konstrukcijom od ugljičnih vlakana i snažnim i učinkovitim Ford EcoBoost motorom, Ford GT je izgrađen da ide glavom u glavu s tvrtkom GT - Ferrari, Corvette, Porsche i Aston Martin - kao što se bore za pobjedu u konačnoj borbi izdržljivosti.

Forza Motorsport 6 pokrovna zvijezda Ford GT cestovni automobil - koji se očekuje da će doći do garaža kupaca do kraja 2016. godine - bio je dostupan za vožnju u igri od lansiranja proglasenih naslova prošle godine.

Preporučeno
Ostavite Komentar