Glavni » general » QWERTY Barovi napušteni Blackberryu?

QWERTY Barovi napušteni Blackberryu?

general : QWERTY Barovi napušteni Blackberryu?

Ako ste u potrazi za smartphoneom s faktorom oblika bombona i QWERTY tipkovnicom ovih dana, šanse su da ćete završiti s kupinom. Te su šanse mnogo veće nego prije mnogo godina.

Vidite, prije nekoliko godina, nekoliko uređaja na različitim platformama smartphonea uočilo je QWERTY tipkovnicu u obliku bara. Imali smo uređaje s Symbian, Windows Mobile i Palm, osim Blackberrya.

Međutim, u posljednjih nekoliko godina, većina tih platformi pomaknula je fokus iz QWERTY traka. O, još uvijek postoje mnogi QWERTY uređaji na tržištu, ali u hibridnom obliku koji kombinira zaslon osjetljiv na dodir s klizačem. Ono što je vrlo rijetko na postojećim platformama su QWERTY na barovima.

Osobno, bez obzira na to koliko je osjetljiv na zaslon osjetljiv na dodir, uvijek na kraju želim za QWERTY tipkovnicom tipkovnice. Mogu proći tjedni. Ponekad mjeseci. Ali moram imati QWERTY! To je gotovo ovisnost. Znam još nekoliko takvih. Radi se o preferencijama.

QWERTY barovi su uvijek bili Kupina travnjaka. Oni su ga popularni. I dok se većina drugih proizvođača neprestano prebacuje, RIM i dalje drže na tom terenu. Druge mobilne platforme koje su koristile ponudu QWERTY bar alternativa pomaknuli su fokus i gotovo napustile travnjak isključivo u rukama RIM-a i njihovog Blackberry OS-a.

Jedno je sigurno, postoji tržište hardvera QWERTY u trakastom obliku, a RIM trenutačno upravlja tim segmentom tržišta pametnih telefona. Hoće li Blackberry držati ili je ona umirujuća pasmina? Jesu li hardver Qwerty bhakte dinosaura koji prolaze do apokalipse?

Preporučeno
Ostavite Komentar