Glavni » general » Brzi pogled na web stranice vlade 54 afričke zemlje

Brzi pogled na web stranice vlade 54 afričke zemlje

general : Brzi pogled na web stranice vlade 54 afričke zemlje

Ovdje je vrlo zanimljiva grafička prezentacija o stanju web stranica različitih afričkih vlada.

Trebali biste pogledati neke od tih web stranica. Mnogi od njih podsjećaju me na dane HTML 3 i raspored tablice vrtića. Kathleen Ndongmo, koja je sastavila infographic, ima ovo reći:

To je infografska slika koja u jednom oku pomno pokazuje koliko je kritična situacija danas. Stavio sam to zajedno sa žarkom nadom da će oni koji su zaduženi u 54 afričke zemlje stupiti na ploču i pomoći dati kontinentu svoju pravu prisutnost na webu. Zašto? Zato što smo mi? - Afrikanci? - Zabrinuti smo, umorni smo od beskrajnog osrednjosti, imamo vještine potrebne za bolje funkcionalne sigurne portale (pogledajte sve tehnološke čvorišta, IT poduzetnice i socijalne poduzetnike razbacane po subsaharskoj Africi) i mi zaslužujemo bolje.

Slažem se. Ovo je 2014. Mnoge od tih web stranica izgledaju kao poslovi u 1999. - i siromašni na tome. Web stranica nigerijske vlade klasificira se kao siromašna. Evo kako izgleda:

Nemoj me pitati tko je to dizajnirao, molim vas.

Izvorni članak sadrži veze na sve 54 web stranice afričke vlade, tako da ih možete sami provjeriti. Idi pročitajte: Nažalost, stanje afričkih vladinih web stranica.

Preporučeno
Ostavite Komentar