Glavni » general » Queens of Africa Dolls ulijevaju pozitivizam u djeci - Taofic Okoya

Queens of Africa Dolls ulijevaju pozitivizam u djeci - Taofic Okoya

general : Queens of Africa Dolls ulijevaju pozitivizam u djeci - Taofic Okoya

Budući da je svaki tjedan tjedan Startup za nas na African Startup TV, oduševljeni smo predstaviti Queens of Africa Dolls i njegovog utemeljitelja, Taofic Okoya.

Događaji koji su doveli do Queens of Africa Dolls

Godine 2006. Taofic je želio dobiti svoju nećakinju dar za njezin rođendan i zato što je želio nešto posebno, pomislio je kako će joj biti lutka s afričkim izgledom jedinstvena.

Ali nakon što su izviđali supermarkete bez uočavanja bilo koje crne lutke - na policama su bile na zaslonu samo bijele igračke - on je ostavio dućane misleći da će stvaranje lutke s afričkim izgledom imati smisla.

Ali, baš kao i mnoge ideje koje se lete u vašu glavu, a onda se izgubite tamo, Taofic nije učinio ništa o ideji dok ga jednoga dana njegova kći nije pitao veliko pitanje: "Koje ste boje"? I prije nego što je mogao završiti objašnjavanje boje, dodala je: "Želim da budem bijela."

Tada je znao da je došlo do krize identiteta s većinom djece afričkog podrijetla budući da samo gledaju bijelu djecu u animacijama crtanih filmova i koriste se za bijelu lutku.

I tako, Taofic Okoya, započeo je dugu šetnju ne samo stvaranja crnih lutki nego i obrazovanja, nadahnuća i poticanja pozitivizma u crnoj djeci, kao i reorientacije i samospoznavanja. Krenula je cesta za Queens of Africa Dolls.

Govoreći o emisiji, Taofic je razgovarao o otpornošću koje je dobio u ranim danima, izazovima, marketinškim strategijama, velikoj provali u međunarodnim medijima i naravno o budućim projektima u petlji.

Također pročitajte: Indijski mobilni brand, Lava, za obnovu push u Nigeriji

Ako se boriš s dobivanjem prihvaćanja s vašim pokretanjem, povlačenjem nigerijskih čimbenika koji utječu na većinu osnivača, na cigle kolapsa, zbunjen o tome hoće li se mirno ili nastaviti boriti ili možda samo trebate jednu riječ koja će vas potaknuti da započnete Već, ovaj tjedan afričkog pokretanja je za vas. Uživajte u videozapisu:


Videozapis: //www.youtube.com/watch?v=r0XmOASmFyk

Preporučeno
Ostavite Komentar