Glavni » general » PureView Magic: Fotografija glazbenika, Bantu, na pozornici u Freedom Parku

PureView Magic: Fotografija glazbenika, Bantu, na pozornici u Freedom Parku

general : PureView Magic: Fotografija glazbenika, Bantu, na pozornici u Freedom Parku

Adegoke Odukoya, AKA Adé Bantu, nigerijski je njemački glazbenik. Bio je na pozornici u Freedom Parku sinoć, pružajući mi priliku da iskušam niske svjetlosne sposobnosti Nokia Lumia 1520. Pogledajte ovaj snimak snimljen u 10.38:

Ta prilično čista i oštra slika je samo usjev. Nisam bio toliko blizak njemu. Evo cijele fotografije. Ako imate podatke za obradu, možete kliknuti fotografiju da biste učitali izvornu datoteku od 5 megapiksela (870 KB). Nisam ništa učinio.

Pogledajte koliko sam daleko bio, a kada je slika uvećana, detalji su u redu i jasni? To je uzorak od 20 megapiksela koji osigurava PureView fotoaparat 1520. godine. Da; fotoaparat od 20 megapiksela koji proizvodi fotografije od 5 megapiksela. Kladim se da nećete naći niti jedan drugi kameru od 5 (ili čak 8) megapiksela s ovom razinom detalja i jasnoćom u ovom i drugim uvjetima, osim svog sestru, Lumia 1020. Idite naprijed i pokušajte s bilo kojim drugim telefonom izvan u rasponu Lumia. Ako netko želi pucnjavu cameraphone, ja sam igra. Holla.

PS: Uskoro ću biti u Freedom Parku i snimit ću video snimku kako bi pokazao Rich Recording (ima 4 ugrađenih mikrofona na toj bebi). Očekujte videozapis.

Preporučeno
Ostavite Komentar