Чист креатин от захранваща система

Power System Pure Creatine е висококачествен креатин монохидрат. Веществото участва в клетъчния енергиен метаболизъм, подобрява атлетичните показатели и ви позволява да удължите времето под товар и да увеличите силата на силовата работа. Креатинът е официално признат като работеща добавка. Използва се в силови спортове, бодибилдинг, както и в спринта и бойните изкуства. Противно на общоприетото схващане, той е подходящ както за мъже, така и за жени и може да се използва в любителски фитнес. Съвременните креатинови препарати не предизвикват значителни отоци, а дават само приятно усещане за пълнота, еластичност и мускулна сила.

Изграждането на мускулите е невъзможно без висококачествена тренировка за сила. Но много спортисти са принудени да балансират между "сухота" и добра сила, просто защото не получават достатъчно енергия за тренировки от обикновената храна, което им позволява да поддържат доста суха форма. За енергия би трябвало да ядат месо в килограми, което със сигурност ще се отрази както на външния вид, така и на състоянието на храносмилателния тракт. Проблемът може да бъде решен със спортни добавки. Креатинът ви позволява да получите енергията, необходима за растежа на мускулите, и да не спечелите допълнителни калории. Той насърчава растежа на мускулите, тъй като "подхранва" силовите тренировки.

Power System Pure Creatine има следните предимства:

  • В него няма примеси;
  • Произвежда се само на висококачествено немско оборудване;
  • Одобрен от антидопинговата комисия и може да се използва в спортове, където има реален допинг контрол;
  • Различава се с високо качество и добра усвояемост

Този продукт може да се приема без „изтегляния“ и всякакви сложни схеми, той подобрява силовите показатели на спортистите с гаранция и е добре утвърден на пазара.

структура

Производителят отказа да използва оцветители, подсладители и ароматизатори. Този продукт съдържа само чист креатин монохидрат. 100-грамов буркан съдържа изключително чист и висококачествен креатин, нищо повече.

Как да приемате Pure Creatine от Power System

Съществува мнение, че производителят препоръчва през първата седмица да „зарежда“ 20 г креатин в тялото, така че той да се абсорбира по-добре и да работи по-бързо и по-ефективно. Всъщност това е неоснователно. Изтеглянето в този случай не е оправдано, тъй като организмът все още не може да абсорбира повече от 5 g креатин монохидрат. Всичко останало просто се екскретира и не се абсорбира от тялото. Така човек увеличава разходите си за спортно хранене, но не и за резултатите.

Креатинът е препоръчително да приемате 5 г преди тренировка, за около 30-40 минути. Ако има нужда да се пие комплекс от аминокиселини, можете да комбинирате веществата. За по-добро усвояване креатинът се пие със сок или се изземва с нещо сладко. Факт е, че транспортът за това вещество, което му позволява бързо да се абсорбира в мускулите, е анаболният хормон инсулин. Той допринася за най-бързата доставка на креатин до работещите клетки и най-добрия резултат от неговото използване. Въпреки това, проучванията доказват, че креатинът ще работи, дори ако не приемате допълнителни добавки.

Важно: можете да засилите ефекта на креатина, ако попълвате енергийните запаси преди тренировка, не само тях, но също така използвате протеини, аминокиселини и, ако е необходимо, да увеличите концентрацията и да се върнете от упражненията - кофеин.

Колко време мога да приемам креатин ">

Pure Creatine Creatine на Power System е без примеси и е чист, висококачествен продукт. Това е неговото голямо предимство. Но много спортисти твърдят, че той би бил по-добър с аромати и добавки. Професионалните културисти, напротив, смятат, че протеинът без аромати е най-добрият избор, тъй като вероятността човек да го „напълни с вода” е много малка и най-вероятно употребата на креатин ще има само положителен ефект върху формата.

Освен това продуктите за спортно хранене могат и трябва да се смесват, а привържениците на ярки вкусове и приятни усещания могат да смесват креатина с всеки аминокиселинен комплекс, за да се получи желаният ефект. Би било по-добре, ако sportpit е избран от качеството, нивото на производство и спазването на стандартите за контрол на продукта, а не от начина на вкус на ябълка или банан.

Няма оплаквания по отношение на качеството на продукта. Нямаше отзиви за лошо храносмилане, лошо храносмилане или други недостатъци. Повечето хора, които използват този креатин, са доволни от него и биха го купили отново.