Glavni » general » Punch novine pokreću mobilnu uslugu

Punch novine pokreću mobilnu uslugu

general : Punch novine pokreću mobilnu uslugu

Punch novine pokrenuli su svoje mobilne stranice uz plaćenu uslugu mobilnih vijesti. Prema službenoj izjavi The Punch, plaćeni pretplatnici na mobilnom web mjestu također će uživati ​​u "točnoj digitalnoj verziji" tiskanog dnevnika Punch.

Naknada za pretplatu iznosi N600 mjesečno (u prosjeku iznosi oko N20 dnevno), a plaćanja se mogu izvršiti gotovinom, bankomatima ili Visa karticama.

Mjesečna naknada je umjerena, po mom mišljenju, ali nisam siguran da će ljudi zauzimati ovu uslugu masovno. Zašto? Ostale web stranice u osnovi nude istu vijest besplatno.

U svakom sam slučaju posjetio Punch mobilnu web-lokaciju na //mobile.punchng.com, a izgled je čist, jednostavan i upotrebljiv na mobilnom uređaju. Punch nudi besplatnu 7-dnevnu probnu verziju, a pokušavala sam se pretplatiti, ali je na stranici za pogrešku pronašla pogrešku. Pronađite snimke zaslona i opise u nastavku.

Punch mobilna početna stranica
Klikom na vezu Top Stories na početnoj stranici doveli su do ove stranice popis najboljih priča dana
Klikom na vezu na stranicama vrhunskih priča dolazi se upit za prijavu. Ispod obrasca za prijavu je veza koja kaže, Free Trial
Na ovoj stranici zatraženo je moj telefonski broj kako biste se pretplatili na besplatni probni rok od 7 dana
Kada sam se nastavio pretplatiti na besplatnu probnu verziju, pristupio sam se telefonskom broju koji sam unio, no ponavljao sam stranicu pogreške svaki put kada pritisnem gumb za slanje
Preporučeno
Ostavite Komentar