Glavni » general » Projekt Verify želi ukloniti lozinke

Projekt Verify želi ukloniti lozinke

general : Projekt Verify želi ukloniti lozinke

Lozinke su neophodno zlo i brojni pružatelji usluga rade na njihovom uklanjanju. Projekt Verify je najnovija inicijativa .

Kada je riječ o sigurnosti na našim uređajima, postoje dvije vrste ljudi. Postoje oni koji imaju lozinku za svaku aplikaciju na svojim telefonima, a postoje i oni koji ne žele proći kroz stres zaključavanja svake aplikacije.

Prvi skup gore spomenutih osoba može biti teško prihvaćati "Projekt Verifikaciju" jer se protivi njihovoj ideji sigurnosti.

Verizon, AT & T, Sprint i T-Mobile udružili su se kako bi stvorili ono što nazivaju budućnost lozinki - Project Verify. Projekt Verify ovjerava prijave aplikacija tako da korisnici više ne trebaju zapamtiti zaporke za svoje aplikacije. Umjesto toga upotrebljava kombinaciju podataka poput vašeg telefonskog broja, podataka SIM kartice, IP adrese i sl., Kako bi utvrdio jeste li pravedni vlasnik računa.

Sada, za drugi skup osoba koje teško mogu zapamtiti zaporke, to bi moglo biti velika pomoć jer su potrebne informacije od njih osobne stvari koje posjeduju.

Upotreba projekta Verify jednostavno je

Morate preuzeti aplikaciju na uređaj i spremni ste za postavljanje stvari.

Nakon preuzimanja gumb Verify pojavljuje se kad god se suočite s prijavom, unesete tražene pojedinosti i dodirnite opciju Potvrdi pri dnu zaslona. Projekt Verify obavlja ostalo.

Provjerite neće raditi na aplikaciji osim ako mu korisnik ne odobri pristup. No, naravno, te aplikacije moraju podržavati potvrdu.

Možda nećete biti udobni dajući pristup aplikaciji da preuzme vašu sigurnost. Ja sam dio te serije. U tom slučaju, Projekt Verify također se može koristiti autentifikacijom drugog faktora. To znači da umjesto da čekate kôd, možete jednostavno dodirnuti opciju Potvrdi i u kojoj se nalazite.

Provjerite opišite sebe kao "Sigurno, jednostavno i jednostavno", ali molim se razlikovati. Što ako moj mobilni uređaj bude ukraden ili je moj prozor blokiran? Projekt Verify ne daje nikakva jamstva u ovim scenarijima.

Ovaj projekt tek treba pokrenuti pa bi možda prije toga mogla dobiti više značajki. Za sada se možemo nadati samo.

Slijedite MobilityArena na društvenim medijima!

Ne zaboravite nas pratiti na Instagramu, Facebooku i Twitteru.

Također pročitajte: Mobility Daily # 1 - 9mobile, Nokia ponovno pokretanje, dva pregledna telefona
Preporučeno
Ostavite Komentar