Glavni » general » Problem Androida Marshamallow i vašu MicroSD karticu

Problem Androida Marshamallow i vašu MicroSD karticu

general : Problem Androida Marshamallow i vašu MicroSD karticu

Android žalosjajni sloj je ovdje, a mnogi korisnici već primaju obavijesti za ažuriranje. Primili smo mnogo pritužbi korisnika nakon ažuriranja - uglavnom korisnika Infinix Hot 2, a glavni je problem bio mikro SD kartica. Vidite, Google je uveo novu značajku na Androidu 6.0 pod nazivom "Adoptable Storage" . Ovo je glavni uzrok problema s kojima ste se suočili. Zato ću to kasnije slomiti.

Android pećni sloj je dizajniran za rad s jednim mjestom za pohranu. To znači da možete odabrati samo unutarnju pohranu ili Micro SD karticu. Kad odaberete SD karticu kao unutarnju pohranu, SD kartica postaje "nova" interna memorija.

Svi vaši podaci o aplikaciji i podaci o igrama funkcioniraju nakon što formate SD karticu kao unutarnju pohranu. Jedna hvataljka, vaša SD kartica neće biti tako brzo ili pouzdana kao interna memorija.

U zaključku:

  • Na taj način vaša SD kartica je mnogo sigurnija.
  • Unutarnja pohrana nije korisna za glazbu, fotografije i videozapise.
  • Vaša SD kartica neće raditi na drugim uređajima dok se ne formatirate.
  • SD kartice su uvijek sporije od interne memorije kada se koriste kao primarna pohrana.
  • Ako vaša SD kartica ikada kvariti (nakon što ga upotrijebite kao unutarnju pohranu), neće biti lijepa.

Konačno, ako imate puno unutarnje pohrane (više od 8 GB), najbolje je upotrijebiti kao unutarnju pohranu. Međutim, ako imate 8 GB ili manje internih pohrana, donošenje SD kartice bolja je mogućnost za jednostavno širenje veličine vašeg telefona.

Preporučeno
Ostavite Komentar