Glavni » general » PR 1.1 Ažuriranje sada dostupno za nove Symbian uređaje

PR 1.1 Ažuriranje sada dostupno za nove Symbian uređaje

general : PR 1.1 Ažuriranje sada dostupno za nove Symbian uređaje

Nokia je danas objavila dugo očekivane PR 1.1 ažuriranja za nove Symbian smartphone uređaje. Prema Nokia, "ažuriranja će ga učiniti još glatko koristiti.

"Većina ažuriranih značajki nije izravno vidljiva krajnjim korisnicima, ali zajedno će poboljšati korisničko iskustvo svakog Symbian uređaja. I kvaliteta i stabilnost uređaja će se dodatno poboljšati. Osim brojnih ugađanja i popravaka, tu je i neki novi sadržaj ".

Ostale koristi od ažuriranja uključuju:

  1. Zahtjevi za sastancima mogu se prihvatiti izravno putem pozivnica e-poštom;
  2. Integracija karata u e-poštu, što znači da korisnici mogu vidjeti mjesto sastanka na karti kada se adresa spomene u polju lokacije u pozivnici.
  3. Za korisnike Nokia N8:
    a. Nova verzija urednika za Quick Office 6.4, koja nudi mogućnosti uređivanja i omogućuje zumiranje i izlazak u Word dokumentima.
    b. Tri visoke kvalitete igara također će biti unaprijed učitana na novim uređajima - Need for Speed ​​Shift, Real Golf i Galaxy na vatru. (U nekim je zemljama Need for Speed ​​zamijenjen asfaltom 5). Za sadašnje korisnike N8, oni su dostupni besplatno od Ovi Suite & Ovi Store.

Generičko ažuriranje za C7 već je dostupno. N8 i C6-01 korisnici će sljedećih tjedana dobiti ažuriranja.

Iako ovo nije jedino ažuriranje koje se ove godine očekuje, to je pomalo neodrživo. Da budem iskren, Nokia to ne čini da je ono što je najgore za njih sada. Symbian već ima izvrsne značajke koje nadmašuju ono što druge platforme imaju. Ako mogu govoriti na temelju povratnih informacija koje smo dobili tijekom vremena, korisnici Symbian žele poboljšanja u korisničkom sučelju, a ne više značajki. Barem, ne za sada.

Također pročitajte: Nokia Zumni zamjena zamjenjuje vaš redoviti čuvar zaslona

Trenutačni korisničko sučelje nije strašno, ali bi moglo biti bolje - i to ljudi to traže bolje - u pregledniku, u unosu teksta i drugdje.

Ali ono što je učinjeno je učinjeno. Jednostavno moramo pričekati i vidjeti što je PR 2.0; pravo? Kao utjeha, ažuriranje je bolje od ažuriranja; pravo?

Preporučeno
Ostavite Komentar