Glavni » general » Napajanje prijenosnog računala u automobilu pomoću adaptera za Xantrex Xpower

Napajanje prijenosnog računala u automobilu pomoću adaptera za Xantrex Xpower

general : Napajanje prijenosnog računala u automobilu pomoću adaptera za Xantrex Xpower

Ako posjedujete ili vozite automobil, vjerojatno imate redoviti USB punjač za automobil kako biste napunili telefon dok ste u pokretu. Ali ponekad također trebate napajati prijenosno računalo, pisač, kamkorder ili prijenosno svjetlo za rad na putu. Unesite Xantrex Xpower auto adapter, prijenosni mikro pretvarač koji vam omogućuje napajanje mobilne uredske opreme i kućne elektronike u vašem vozilu.

Priključuje utor za upaljač za cigarete kao i svaki redoviti punjač mobilnog telefona. Umjesto opskrbe istosmjernom strujom, opskrbljuje struju od 75 W 230 AC kao uobičajenu utičnicu za kućnu električnu energiju i ima dvodjelnu utičnicu AC (vidi sliku u nastavku). Postoji i tri inačica. Morate se pobrinuti da dobijete onu koja je kompatibilna s vašim laptop utikačem.

Dobro je imati klima u vašem automobilu kad to koristite, posebno ako ste u toplom vremenu. Ovo je kako bi se izbjeglo stvaranje topline.

Pronašao sam Xantrex Xpower prilagodnik za automobil spasilac u nekoliko navrata kad sam bio van i oko i istječu iz laptop baterije.

Sada se više ne moram brinuti o svom laptopu koji je istekao iz vlasti na putu.

Nisam siguran koliko ovaj gadget troši na tržištu, kao što nisam kupio. Učinio sam neki online pretraživanje, ali ga nisam našao. Neparan. Ipak, vaša pretraga bi trebala predstavljati dvije ili tri alternativne robne marke koje možete kupiti.

PS: Dobio sam ovu jedinicu zahvaljujući Nacionalnom centru za energetsku učinkovitost i zaštitu (NCEEC), Sveučilište u Lagosu, Akoka, Yaba.

Također pročitajte: Simptomi ležaja na leđima
Preporučeno
Ostavite Komentar