Glavni » general » Moć jednog pregleda

Moć jednog pregleda

general : Moć jednog pregleda

Da bi se pravilno pregledao proizvod ili rješenje, potrebno je stvarno koristiti proizvod ili rješenje - i to znatno vremensko razdoblje - kako bi mogli stvoriti valjano mišljenje o proizvodu i rješenju.

Upravo to radimo ovdje na Mobility Nigeria. Od prvog dana, Yomi se pridržava načela da nikada neće objaviti pregled proizvoda koji se nije koristio i nikada neće dopustiti članu tima Mobility Nigerije da učini isto. Kao rezultat toga, naši su čitatelji povjerili svoja mišljenja o proizvodima koje pregledavamo.

Primili smo zahtjeve od proizvođača i maloprodajnih tvrtki tražeći od nas da napišemo recenzije svojih proizvoda. U jednom je slučaju trgovac od nas zatražio da prođemo putem svoje web stranice i napišemo recenziju bilo kojeg od navedenih telefona. Ne bismo to učinili, a usprkos inzistiranju našli smo se. Naš odbijanje također je značilo da je prodavač povukao oglas s web stranice Mobility Nigerije.

Smatramo gubitkom oglasa malu kompenzaciju za izvrsnost i povjerenje.

Postoje web stranice diljem mjesta s "recenzije" na temelju ništa, ali proizvođača specifikacije uređaja. To nisu recenzije i ne odražavaju prave slike uređaja u stvarnim životnim situacijama.

Imajte na umu da čitate recenziju na temelju upotrebe u stvarnom životu kada pročitate telefonski pregled Mobility Nigerije. To je jedna od onih stvari koje su nam zaslužile naš ugled u industriji. Druga je činjenica da nastojimo biti objektivni u našim procjenama uređaja, bez obzira na to je li uređaj u pitanju vrsta uređaja koji bi recenzent kupio za sebe.

Također pročitajte: Happy Birthday! Innjoo je ovog mjeseca okrenuo 1 godinu

Snaga Mobility Nigerije Review

Ovdje smo promatrali trend. Odmah nakon što objavimo pregled telefona, taj određeni telefon uživa u povećanju prodaje u našoj trgovini telefonima.

Kao takav, cijenili smo snagu jednog pregleda. Kada se recenzije pravilno obavljaju, zainteresirani kupci dobro su informirani i oni koji smatraju da su uređaji za preglede ono što im je potrebno, mogu udobno dijeliti s teško zarađenim sredstvima, znajući da ne idu u mraku.

Preporučeno
Ostavite Komentar