Glavni » general » Vožnja biciklom: Napunite gadgete na otvorenoj cesti

Vožnja biciklom: Napunite gadgete na otvorenoj cesti

general : Vožnja biciklom: Napunite gadgete na otvorenoj cesti

Utrčao sam se na web stranicu UM Globala, proizvođača Renegade lanaca krstaša. 223cc Renegade Commando 2014 dobio je moju pozornost svojim elegantnim linijama, snagom i udobnošću za cestu. Da; Ja sam obožavatelj bicikla, a na otvorenoj cesti nema ničega poput mišićavog krstaša. Ali ovaj članak ne govori o tome. Ono što je inspiriralo ovaj članak je da se USB punjenje promovira kao jedan od komandovih sjajnih značajki. Da; USB punjenje za vaše mobilne uređaje. Ima smisla. Na otvorenoj cesti nema zidnih utičnica. Zašto ne biste mogli naplatiti smartphone dok ste na tim dugačkim vožnjama? To je prava mobilnost. Kopija glasi:

Ulazni USB priključak za punjenje može puniti vaše mobilne uređaje kao i standardne USB proizvode dok ste u pokretu. Uštedite vrijeme i gnjavažu s udobnošću znajući da su vaši uređaji uvijek napunjeni.

Jednog ću dana razbiti srca mojih roditelja i moja supruga kupnjom krstaša i automobila za moj osobni prijevoz. Međutim, djeca će to voljeti! Renegade Commando 2014 (crna) izgleda baš kao što je naredio liječnik.

Jeste li ljubitelj bicikala? Posjedujete li jedan i ima li USB punjenje za vašu udobnost? Reci nam!

Preporučeno
Ostavite Komentar