Glavni » general » Anketa: Je li budućnost sustava Windows Phone na niskoj razini?

Anketa: Je li budućnost sustava Windows Phone na niskoj razini?

general : Anketa: Je li budućnost sustava Windows Phone na niskoj razini?


Guardian ima dugačak članak koji gura ideju da je budućnost sustava Windows Phone OS na niskoj razini, temeljena na komentarima tvrtke Dan Dery, potpredsjednika tvrtke Alcatel.

Pogledajmo ponudu tvrtke Dan:

"Nismo zainteresirani za high-end uređaje - tako da Windows Phone proizvodi vrlo, vrlo dobar doživljaj potrošača na ulaznoj razini, što nije slučaj s drugim softverom, vrlo je zanimljiva perspektiva", rekao je. "Čini se da je puno prirodnije za korisnike pametnih telefona za prvi put - to je iznenađujuće i ne znam zašto, ali čini se da je to slučaj s prijevoznicima."

Evo kako Guardian slika sliku:

Najveća snaga sustava Windows Phone je da se isto radi na pametnim telefonima s niskom snagom kao i na naprednim uređajima. Zahvaljujući pametnim telefonima na početnoj razini koji koštaju manje od 200 dolara, čvrsta i polirana iskustva, ali smanjuje privlačnost skupljeg telefona sustava Windows.

Nasuprot tome, većina low-end uređaja sa sustavom Android se bori za dobro funkcioniranje, što zahtijeva puno jače hardvera za glatko pokretanje, što može ometati korisnike s jeftinijim uređajima.

Trebali biste pročitati sve pojedinosti ovdje: Budućnost sustava Windows Phone? Na niskom kraju, kaže Alcatel. Ali naše pitanje je ovo: Slažete li se da je budućnost telefona sustava Windows na niskoj razini? Da li bi Microsoft zaboravio gurati Lumias na vrhunske razine i usredotočiti se na proračunske pametne telefone sustava Windows umjesto toga? Podijelite svoje misli.

Preporučeno
Ostavite Komentar