Glavni » general » Policija također koristi camerapone

Policija također koristi camerapone

general : Policija također koristi camerapone

Bio sam na izlasku iz jutra i vozio sam se kružnim putem kad sam primijetio da je automobil koji je izazvao opstrukciju na drugoj traci jer je vozač pokušao skrenuti. Očigledno, semafor je postao crveno u lošem vremenu i pokušao se vratiti u pravi put, ali nije uspio. Policajka se približila automobilu, izbacila svoj telefon i fotografirala scenu, uključujući snimku izbliza na registarskoj ploči automobila. Ovo je slučaj onoga što je dobro za gusku koja je dobra za gandere. Građani su naučili koristiti kamere telefone u borbi protiv korupcije policije, a policija je naučila koristiti telefon kamere kako bi prikupio dokaze protiv prekršitelja.

Ne bih volio biti u onim cipelama, jer su dokazi bili prokleti. Nemojte zaboraviti da će te fotografije nositi vremenske oznake, a u slučajevima kada je telefon omogućio geooznačavanje, nosit će i koordinate lokacije. Vrlo prokleti dokazi. Sada, da li je ona zapravo koristila kao dio službenog policijskog rada ili da bi mogla izvući novac od automobilista, druga stvar je. Jedno je sigurno da je vozač bio u nevolji.

Naravno, sjećam se da sam još 2008. godine, kada sam sudjelovao u automobilskoj nesreći u kojoj je vozač autobusa "danfo" koji je prekomjerno prebrzao vozilo izgubio kontrolu, prešao medijan dvojnog kolnika i kolao moj auto, policijski službenici su koristili telefon s kamerom kako bi snimili prizor nesreće kao dio njihove evidencije. Ipak, dobro je vidjeti da mobilna tehnologija koristi sve i raznovrsne.

Također pročitajte: Yahoo je na prodaju! Pogodite tko kupuje?

Telefon kamere - poremećuje sve otkako ... ..

Preporučeno
Ostavite Komentar