Glavni » general » Playmobil Ghostbusters igra je zabavno za odrasle i djecu

Playmobil Ghostbusters igra je zabavno za odrasle i djecu

general : Playmobil Ghostbusters igra je zabavno za odrasle i djecu

Postoji mnogo igara koje se temelje na filmovima. Međutim, nisu sve ove igre pogodne za djecu zbog količine nasilja u njima. No, onda postoje neki koji su vrlo prijateljski za djecu. Igra Ghostbusters je jedna od najboljih. U stvari, možete reći da je to više od dječje igre. Ali i odrasli mogu uživati ​​u tome.

"Zamračenje je prouzročilo mehaničko zatajenje u spremniku. Svi zarobljeni duhovi oslobođeni su! Uhvatite svoj paket protona i uhvatite onoliko koliko možete., „.

To je prostor igre Playmobil Ghostbusters tvrtke geobra Brandstatter Stiftung & Co. KG. Igra se temelji na ponovnom pokretanju filma 2016. Ghostbusters. Sadrži četiri titularna znaka iz filma, plus dodatni lik. Cilj igre Ghostbusters je uhvatiti što više duhova koliko možete.

Igranja je jednostavna i lako je razumljiva. Omogućuje vam pomicanje lijevo i desno i pucanje protonskog paketa. Morate uhvatiti duhove i zarobiti ih u zatvorenim jedinicama. Međutim, pazite na timer, jer kada vrijeme istekne, više se duhova oslobodi. Tijekom igre možete nadograditi svoje vještine i opremu, te postati Ghostbustinov majstor.

Playmobil Ghostbusters dostupan je za preuzimanje iz Trgovine Google Play. Dajte nam okret i pustiti nas kako je prošlo.

Preporučeno
Ostavite Komentar