Platinum Hydrowhey от оптимално хранене

Platinum Hydrowhey на Optimum Nutrition е протеин от следващо поколение. В някои източници погрешно се нарича сложен протеин или "серум". Второто е отчасти вярно. Продуктът се получава от суроватка чрез хидролиза. Неведнъж е станал лидер в проучванията сред първокласни продукти за спортно хранене, а през 2010 г. се превърна в най-добрият протеин за годината.

Хидролизатът е най-лесно смилаемият за организма. Тя ви позволява да получите всички необходими аминокиселини, дори и тези, чието храносмилане е нарушено или претоварено с голямо количество протеинови продукти. Това е протеин, който е създаден за професионални спортисти. Но обикновените любители на фитнеса също са в състояние да получат много от това.

Platinum Hydrowhey Protein на Optimum Nutrition помага:

 • Съберете правилното количество протеин върху маса или върху сушилня и абсорбирайте всички аминокиселини колкото е възможно повече, а не просто пийте протеина, така че половината от аминокиселините да не се абсорбира;
 • За да победите храносмилателния тракт от прекомерна употреба на протеинови смеси;
 • Подобряване на силата и издръжливостта;
 • Възстановяване след тренировка по-бързо;
 • Подобряване на качеството на мускулите и нейната твърдост;
 • Задържайте по-малко „вода“ върху масата;
 • Изгаряйте мазнините и разнообразявайте диетата си чрез сушене

Хидролизатът е добър именно при висока степен на асимилация и това не дава натоварване на храносмилателната система. Ето защо той е идеален за тези, които трудно приемат макронутриенти с редовна храна и които имат намалена секреторна активност и храносмилателни проблеми.

Важно: протеиновите хидролизати са разработени не само като иновативен продукт за спортно хранене, но и като специална протеинова добавка за хора, които трудно усвояват протеина с храната.

структура

Една порция протеин (39гр) съдържа:

 • 1 г мазнини;
 • 3g въглехидрати;
 • 30 g протеин;
 • 140 калории.

Една порция протеин съдържа само 140 kcal. Ниското количество мазнини и въглехидрати ви позволява да използвате протеин и при диета.

Как се приема

Когато планирате приема на този протеин, трябва да се има предвид, че той се усвоява много бързо. Ако пием редовно протеин 5 минути след края на тренировката, тогава можем да приемаме това след 20, но не и за половин час. Професионалистите пият по 3 порции на ден. Започнете сутринта с протеини и заобиколете тренировката си, като изпиете порция за 20 минути и друга след клас.

Възможно ли е комбинирането на продукта с други видове протеини ">

Премерена лъжица протеин се разтваря в 200 мл вода или мляко. Трябва ли да използвам сокове? Тази опция, заедно с креатина, е подходяща за харджинъри, които не могат да увеличат мускулната си маса по класически начини.

Не се препоръчва да се готвят сладкиши, бисквитки, палачинки с хидролизата. За да се подобри качеството на храната при сушене, е по-добре да се използват специализирани смеси за палачинки и готови състави за мъфини. Те са предназначени за печене. И хидролизатът може да денатурира и да загуби всичките си полезни качества.

Важно: количеството протеин в диетата се изчислява индивидуално, в зависимост от теглото на спортиста. Те също така препоръчват да се правят тестове и да се установи какви аминокиселини липсват. Ако има дефицит, хидролизатът ще помогне за попълването му.

Отзиви

Този продукт е един от най-продаваните в Русия и света. Той се рекламира от про-спортисти и има добър вкус. Популярни са „шоколад“ и „ванилия“, които не са твърде сладки, но приятни. Освен това е доста скъпо. Точно това е причината за отрицателните отзиви на руско-езикови форуми. Феновете се оплакват, че трябва да дават твърде много пари за кутия с протеин. Всъщност хидролизатът не може да бъде евтин, тъй като е най-скъпият протеин в производството. За хора, които имат смущения в храносмилателния тракт и не усвояват обичайния протеин, дори такава цена може да доведе до спестяване, защото протеинът може да се приема без ензими.

Няма отрицателни отзиви за вкуса, качеството и усвояемостта. Случаи, когато спортистът не е усвоил този протеин, не са открити по форумите. Понякога любителите на по-„плътни“ и бонбони и бисквити вкусове се оплакват. Но хидролизатът по своята химическа структура е по-близо до аминокиселините, а не до протеина. Толкова гъсти и „млечни“ шейкове не са за него. Но резултатът от приема му е отличен.